Motivul pentru care Alexia Eram se vede mai des cu părinţii lui Mario Fresh decât cu Andreea Esca şi Alexandre Eram. Ce spune despre ‘socri’: „Te implor!”

de: Andreea Archip
04 04. 2023

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de 6 ani și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Ca în fiecare an, îndrăgostiții petrec Paștele de două ori, întrucât Alexia este catolică, iar artistul este ortodox. Încă de la începutul relației, și-au cunoscut familiile și au o relație apropiată cu părinții. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Alexia și Mario au dezvăluit că părinții lui vin des de la Iași la București și că, de fiecare dată, le aduc la pachet mâncărurile preferate.

Motivul pentru care mama lui Mario Fresh vine des la București

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de 6 ani și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Ca în fiecare an, îndrăgostiții petrec Paștele de două ori, întrucât Alexia este catolică, iar artistul este ortodox.

Încă de la începutul relației, și-au cunoscut familiile și au o relație apropiată cu părinții. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Alexia și Mario au dezvăluit că părinții lui vin des de la Iași la București și că, de fiecare dată, le aduc la pachet mâncărurile preferate.

Alexia și Mario Fresh au parte de un adevărat răsfăț culinar din partea mamei artistului, care își vizitează copiii des.

Alexia, tu ești catolică, unde vei petrece Paștele?

Alexia: În București, cu familia mea, și cu Mario, probabil, și de Paștele Ortodox o să mergem la Iași, la familia lui.

Mario: Așa facem în fiecare an.

Alexia: „Părinții lui Mario m-au primit foarte călduros”

Cum a fost prima întâlnire cu părinții fiecăruia? Ați avut emoții? V-ați străduit să faceți impresie bună?

Mario: Sincer să fiu, la mintea mea de pește, care uită după 3 secunde, eu chiar nu mai știu primele întâlniri.

Alexia: Tu te-ai întâlnit cu mama dinainte să fim împreună.

Mario: Dar nu mai știu, îți dai seama că aveam emoții.

Alexia: Eu am venit la Iași, în octombrie, când era sărbătoarea Sfânta Paraschiva, și atunci am fost prima oară la Iași într-un weekend. Atunci i-am cunoscut prima oară pe ai lui, deși mai vorbisem cu ei pe FaceTime.

Și m-au primit foarte călduros, cu multă mâncare și ne-am plimbat tot weekendul prin Iași. Normal că am avut emoții, am vorbit foarte puțin, cred, pentru că sunt foarte rușinoasă la prima întâlnire, dar după aceea mi-am dat seama că sunt foarte deschiși și că putem să avem o relație foarte plăcută împreună.

Citește și Obiectele pe care Alexia Eram le are tot timpul la ea. Unul este primit de la Andreea Esca

Mario: „La maximum două săptămâni, părinții mei sunt aici”

Cât de des vă vedeți cu părinții voștri?

Alexia: Cred că mă văd mai des cu părinții lui decât cu părinții mei. Eu nu mă văd foarte des cu ei, chiar dacă stăm în București, am foarte multă treabă, ei la fel, eu sunt foarte des plecată și ei la fel.

Ne mai vedem așa, dar foarte puțin, câte o jumătate de oră într-o zi. Părinții lui mai vin în București destul de des.

Mario: La maximum două săptămâni sunt aici.

Alexia: Și stau la noi.

Vin cu mâncare bună la pachet? Ce vă aduc?

Mario: Mâncarea mamei și a bunicilor este o mâncare foarte sănătoasă, doar că este o mâncare care nu mă ajută neapărat la slăbit. Îmi aduce pilaf, sarmale, ciorbă, tarta bunicii, altă plăcintă cu brânză.

Alexia: Mămăligă, pipote.

Mama lui Mario le aduce mâncărurile preferate la pachet

Mario: Și îi spun: te rog, te implor, vreau să slăbesc, pentru că am un clip de filmat într-o lună și sunt la dietă strictă. „Da, nu îți aduc nimic!” Vine, deschide un castron: șnițele. Mai deschide unul: pilaf! Mai aveam puțin și mă puneam în genunchi să-ți spun să nu-mi aduci! „Sunt mama ta, nu am cum!” Nu te înțelegi cu ei!

Alexia: La asta am noroc, mama nu gătește și nu ne aduce nimic.

Mario: Tata este distribuitor de vin, mai nou. Am mai mulți prieteni în București care au băut din vinul tatei, pe care îl cumpără de la o mânăstire de lângă Iași. Este un vin extraordinar de bun.

Noi îi spunem că este vin sfințit. Am 5 prieteni care deja îmi fac comenzi la tata, zeci de litri se adună. Deci tatăl meu când  vine la București vine cu zeci de litri de vin pentru prietenii mei și pentru mine. Deci este distribuitor de vin, mai nou.

Citește și Alexia Eram, povestea salutului Andreei Esca, de acum 28 de ani: „Bună seara, România! Bună seara București!”. De ce nu vrea și ea la Știrile PRO TV. EXCLUSIV

Mama lui Mario îți aduce ceva special, ceva ce știe că îți place?

Alexia: Totdeauna îmi aduce dulciurile pe care știe că le iubesc și, de obicei, îmi plac cam aceleași lucruri care îi plac și lui Mario, adică șnițele, pilaf, borș.

Mario: Aduce pachetul pentru amândoi.

Alexia: Cred că pentru toată săptămâna e pachetul

Mario: Chiar putem să-i spunem răsfăț culinar.

Video: Daniel Bălan