Adevărul despre divorțul lui Michael Jackson. Dezvăluirea a venit după moarte

Adevărul despre divorțul lui Michael Jackson. Dezvăluirea a venit după moarte
Michael Jackson și Lisa Presley. Sursă foto SIPA

Lisa Presley, fiica regelui muzicii Rock ‘n’ Roll, Elvis Presley, a dezvăluit motivul pentru care ea și Michael Jackson au divorțat, în anul 1996. Cei doi au fost căsătoriți doar pentru doi ani, însă diferențele de caracter și dorința imensă a lui Michael de a avea un copil foarte repede i-au făcut să se îndepărteze.

Michael Jackson și Lisa Presley s-au cunoscut în 1975, când Lisa, pe atunci în vârstă de 7 ani, a participat la un concert susținut de regele muzicii Pop în Las Vegas. Ei au devenit apropiați abia după 17 ani și au șocat o lume întreagă pe 26 mai 1994, când s-au căsătorit în secret. Ceremonia restrânsă a fost una privată și a avut loc în Republica Dominicană.

În 2010, la un an după moartea lui Michael, Lisa Presley a acceptat să vorbească despre relația ei cu fostul artist. Femeia a mărturisit că lucrurile au mers normal între ei la început, dar totul s-a schimbat la un moment dat.

Michael Jackson și Lisa Presley au divorțat după doar doi ani de căsnicie

Într-un interviu acordat lui J. Randy Taraborrelli și publicat în cartea Michael Jackson: The Magic And The Madness, Lisa Presley a dezvăluit motivul divorțului, după doar doi ani de căsnicie. Femeia a mărturisit că tensiunile au început din cauză că nu a rămas însărcinată destul de repede, iar Michael își dorea cu disperare să aibă un copil. Cuplul se certa destul de des, iar Lisa a început să se întrebe dacă a ales greșit atunci cand i-a spus „Da” lui Michael.

Fosta soție a lui Michael Jackson a fost alături de starul Pop în momentul în care acesta a fost acuzat pentru prima dată de pedofilie. „Mi-a plăcut să îi fiu aproape de el și să am grijă de el. Adoram să fac asta. A fost un moment profund în viața mea”, a declarat Lisa Presley.

Relația dintre ea și Michael a devenit însă tot mai tensionată și a culminat cu divorțul din 1996, motivat de „diferențe ireconciliabile.” Lisa a negat vehement speculațiile potrivit cărora s-ar fi căsătorit cu artistul pentru a profita de pe urma imaginii lui și a catalogat aceste zvonuri ca fiind „prostii.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI