Moștenirea impresionantă pe care i-o lasă Ramona Bădescu fiului ei, Ignazio. Cel mic împlinește 5 anișori

de: Violeta Badea
16 09. 2024

Pe 17 septembrie, Ramona Bădescu trăiește o zi plină de emoții! Deși locuiește de peste 30 de ani în Italia, celebra româncă nu uită niciodată de rădăcinile ei. Anul acesta, în ziua în care fiul ei, Ignazio, împlinește 5 ani, vedeta îi face un cadou special. Este vorba despre o moștenire impresionantă!

Ramona Bădescu, cadou inedit pentru fiul ei, Ignazio

Ramona Bădescu a decis să îmbine dragostea pentru fiul ei cu pasiunea pentru bucătăria italiană. Pe 17 septembrie, la București, frumoasa actriță și cântăreață va lansa o pinserie, un loc dedicat preparării unui produs tradițional italian, pinsa.

”Pinsa nu e pizza, iar pizza nu e pinsa”, afirmă Ramona Bădescu, potrivit click.ro.

Vedeta a adus rețeta direct din Italia și precizează că pinseria va rămâne a lui Ignazio. Pinsa, cu o istorie de peste 2.000 de ani, este un preparat sănătos și foarte apreciat în Italia.

”Am adaptat rețeta la condițiile din România și sunt mândră că pot aduce acest concept autentic aici. Aluatul e făcut dintr-un amestec de 9 tipuri de făină, ceea ce îl face mai lejer și mai sănătos decât pizza tradițională,” explică Ramona Bădescu.

”Vreau să aibă ceva de la mine”

Deși trăiește de peste trei decenii în Italia, Ramona Bădescu este o femeie care nu încetează să surprindă. La 55 de ani, ea se simte mai împlinită ca niciodată, fiind mamă, cântăreață, actriță și, mai nou, antreprenoare.

Deschiderea pinseriei nu este doar un proiect de afaceri, ci și un mod prin care îi arată fiului său că munca, ambiția și creativitatea sunt valori pe care vrea să i le transmită.

”Ignazio este minunea vieții mele. La 50 de ani, Dumnezeu mi-a oferit acest cadou, iar de atunci, mi-am dedicat fiecare moment lui. Deschiderea pinseriei este pentru el. Vreau să aibă ceva de la mine care să îi amintească de legătura noastră și de valorile noastre,” mărturisește Ramona Bădescu.

Citește și De ce s-a mutat Ramona Bădescu din România, de fapt. Cât de scump a plătit prețul succesului!

Ignazio, o sursă de inspirație

Cu toate că Ignazio este încă mic, Ramona Bădescu spune că băiatul ei adoră pinsa. ”Lui îi place să mănânce pinsa, iar când va crește, sper să înțeleagă și să aprecieze moștenirea pe care i-o las,” povestește ea.

Deși nu poate fi prezent fizic la lansarea pinseriei, vedeta îl va felicita printr-un apel video din Italia, unde micuțul se află la grădiniță.

Această zi specială reprezintă un moment de împlinire pentru Ramona Bădescu, care, deși departe de România, rămâne legată de țara natală datorită proiectelor sale.

Citește și Decizia pe care o are de luat Ramona Bădescu. Vedeta este indecisă: ‘Voi ce spuneți?’ EXCLUSIV!