Monica Pop, reacție explozivă cu privire la invazia de șobolani din București: „Este îngrozitor. Trebuie prinși și duși primarului”

Monica Pop, reacție explozivă cu privire la invazia de șobolani din București: „Este îngrozitor. Trebuie prinși și duși primarului”
Monica Pop, despre invazia de șobolani din Capitală

Monica Pop trage un semnal de alarmă cu privire la situația dezastruoasă din București, acolo unde rozătoarele au început să facă ravagii și să intre în casele oamenilor. Mai mult, renumitul medic atrage atenția asupra unei noi epidemii generate de această problemă care pare că nu are o rezolvare rapidă.

Ce ar trebui să facă bucureștenii cu acești șobolani

Capitala României este invadată de șobolani, iar primarii de sector, cât și cel general pare să nu aibă soluții în acest sens. Oamenii sunt disperați și oripilați de această situație fără precedent, cerând ajutoare disperate în toate părițile.

Deși au fost filmate și mediatizate mai multe zone pline de rozătoare, lucrurile par să stea pe loc, nimeni neluând o măsură.

Medicul Monica Pop a povestit că această situație nu a mai fost întâlnită de peste 50 de ani, iar impactul asupra societății poate fi extrem de grav. Ea îi sfătuiește pe oamenii care se trezesc cu șobolani în apropierea locuinței, să îi ia și să-i ducă pachet la primar.

Şobolanii sunt foarte periculoși! Dacă am terminat cu epidemia de coronavirus o să vină epidemia cu șobolani. Este nenorocire cu ei! Mai mult decât atâta patologia generată de mușcăturile lor este foarte ușor de contaminat. Ei se joacă cu focul! Nu mai vorbim de starea psihică a oamenilor.

Gândiţi-vă facă omul acela care a pățit așa ceva nu se mai vindecă cine știe câtă vreme. Este îngrozitor, este în stare de șoc și așa o să rămână și este și bărbat. Gândiţi-vă la soția sa poate avea și copiii care au văzut așa ceva, este înfiorător.

Este un impact psihologic. Este extraordinar de greu de a scăpa de așa ceva și va trebui să meargă la psiholog. Și acum pe căldurile astea să nu poți să mai deschizi geamurile din cauza asta este incredibil”, a spus medicul Monica Pop, potrivit Antena3.

Șobolan, găsit într-un apartament de la etajul 1 din București

În cadrul aceleiași intervenții, a fost prezentat un caz înfricoșător trăit de un bucreștean care s-a trezit cu un șobolan de mărimea unei sticle de 2 litri în casă. Incidentul a avut loc într-un imobil aflat pe Calea Dorobanți, la o distanță mică de Palatul Victoria.

Una dintre victime a povestit cum a avut loc incidentul, afirmând că soția sa se află în spital, în urma șocului trăit.

„Am văzut un şobolan mare, cât o sticlă de plastic. Și am văzut că a coborât de pe veioză jos, într-o secundă am luat pătura de pe pat şi am pus pe el şi l-am aruncat pe geam. A fost o spaimă foarte mare, ne-am speriat foarte tare, soţia a început să ţipe foarte tare!

Soţia este terminată. E în stare de şoc”, a povestit bărbatul.

În continuare, acesta a tras un semnal de alarmă cu privire la mizeria care poate exista în jurul casei sale, făcând apel la Primăria Bucureștiului să rezolve această situație fără precedent.

„Niciodată, niciodată! Pot să vă garantez 100%! Niciodată! În spatele blocului, am văzut foarte mult gunoi şi erau câţiva şoareci pe ele. O să vină o societate să vină să ia măsuri să punem plasă la geamuri, deci nu îmi vine să cred prin ce am trecut!

Nu se poate aşa ceva! E indmisibil! Domnul primar al Capitalei trebuie să ia măsuri, să se pună în locul nostru, să gândească că nu se poate aşa ceva! Să intre şobolanii peste noi în casă e inadmisibil aşa ceva! Vă rog, să mă credeţi din tot sufletul meu! N-aş vrea să treacă domnul primar!

Prin spatele blocurilor e dezastru! Nu vă spun ce mizerie şi ce miros.Domnul primar ar trebui să vină să vadă cu ochii dânsului ce trăim, ce momente!”, a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI