Monica Pop, anunț devastator. Șocant ce a făcut public despre vaccinul anti-covid
Lumea este în acest moment optimistă în ceea ce privesc vaccinurile anti-covid. Pfizer, Monderna și alte companii farma au anunțat rezultate îmbucurătoare la testele de până acum. Unele dintre ele au ajuns deja în faza a treia de testare pe voluntari, din toată lumea. Sunt mulți cei care sunt împotriva vaccinării anti-covid. Medicul Monica Pop este printre cei sceptici și nu susține ideea de vaccinare.
Monica Pop contra vaccinării anti-covid
Datele statistice de până acum arată o rată de eficiență foarte mare, iar numărul persoanelor pe care s-au făcut testele crește de la o zi la alta. În acest moment sunt peste 50 de candidați în testare și peste 170 de companii farma care fac numeroase teste.
Deja s-a pus problema începerii campaniilor de vaccinare anti-covid, din momentul în care va exista clar un vaccin viabil. Multe voci s-au pus de partea cealaltă a baricadei, fiind împotriva acestor vaccinări.
Monica Pop, cunoscutul medic oftalmolog, într-un interviu la Antena 3 a declarat oficial că este împotrvia vaccinări anti-covid. Niciun studiu relevant nu arată că un potențial pacient vaccinat ar avea ca efecte secundare leucemia. Cu toate astea, medicul Monica Pop a făcut această afirmație în interviul menționat anterior.
”Domnu Gâdea, are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că vă mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți…Domnule Gâdea, de unde știți ce se întâmplă peste un an? Faceți copilului dumneavoastră vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare! Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, cinci ani!”, a declarat Monica Pop la ”Sinteza Zilei”.
Vaccinul anti-covid generează polemici aprinse
În acest moment, la nivel mondial, există deja o mișcarea anti-vaccin care ar putea împiedica lupta împotriva vindecării COVID-19. Este un avertisemnt dat de experții în domeniul medical.
Mișcarea anti-vaccin își argumentează protestul pe siguranța vaccinurilor, combinate cu satisfacția cu privire la beneficiile lor în combaterea bolilor.
Aceste elemente, spun aceștia, au făcut ca ratele de imunizare să scadă în țările occidentale în ultimii ani.
”Oricare ar fi vaccinul pentru COVID, acesta nu are avantajul de (…) să se poată spune că există de 10 ani.”, spun specialiștii și cei mai sceptici cu privire la vaccinurile anti-covid.
Aceeași sceptici spun că există mulți, mulți ani de știință care demonstrează că vaccinurile existente, cum ar fi cel pentru rujeolă sunt sigure.
Dar nu avem o astfel de certitudine când vine vorba de vaccinurile COVID.
Dacă e să luăm în calcul toate aceste date, dar și cele pozitive, ar trebui să tragem o concluzie. Monica Pop a tras o astfel de concluzie declarând că:
”Vă dați seama că nu mă voi vaccina. Categoric nu și nici nu voi dai vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în trei luni!”, a spus Pop.