Monica Pop, adevărul despre cei vaccinați. Ce se întâmplă cu ei dacă iau contact cu cei nevaccinați

Monica Pop, adevărul despre cei vaccinați. Ce se întâmplă cu ei dacă iau contact cu cei nevaccinați
Ce se întâmplă cu persoanele vaccinate dacă iau contact cu cei nevaccinaţi

După declaraţiile făcute zilele trecute legate de imunizarea pentru coronavirus, Monica Pop spune adevărul despre cei vaccinaţi. Ce se întâmplă cu ei dacă iau contact cu cei care nu şi-au făcut injecţia care să îi protejeze de COVID-19?!

Monica Pop, despre persoanele care aleg să se vaccineze

După ce mai mulţi gigantic farmaceutici au anunţat că vaccinul anti-COVID19 este gata, au apărut şi persoane care nu cred că populaţia ar trebui imunizată în masă. Printre acestea se numără şi Monica Pop, medic oftalmolog. Aceasta a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care pune câteva întrebări legate de injecţie, dar explică şi ce se întâmplă cu persoanele vaccinate care iau contact cu cei nevaccinaţi.

“CORECT INFORMAŢI?! PROSPECTUL?
OAMENII TREBUIE SĂ ȘTIE :
1. Care sunt CONTRAINDICAŢIILE acestui vaccin? Afecţiuni, sarcină, vârsta??!!
2. Copiii mici care sunt oricum supuşi unei scheme cunoscute de vaccinare, au indicaţie pt acest vaccin şi cum interferă acesta cu celelalte din schemă?
3.Care sunt efectele adverse cunoscute pină acum, în ce constau, cât durează şi care este incidența lor?
4.Dacă au fost unii pacienți reinfectaţi (după cum au afirmat unii specialişti), deci DACĂ BOALA NU DĂ IMUNITATE, VACCINUL DĂ? Pe ce perioadă?
5. Cei care au avut boală MAI FAC VACCINUL? La ce perioadă?
6.Cum putem convinge un pacient căruia i s-a declanşat o altă afecţiune după vaccinare că nu vaccinul este cauza ?(e perfect posibil să nu fie)
UN NE-VACCINAT NU ARE CUM SĂ FIE PERICULOS PENTRU CEI DIN JUR DACĂ SUNT VACCINAŢI!”, a scris medicul, pe Facebook.

Monica Pop, despre vaccinul pentru coronavirus

În urmă cu doar câteva zile, cunoscutul medic oftalmolog a declarat, la Antena3, că este oficial împotriva vaccinării în masă, dat fiind că niciun studiu relevant nu demonstrează că un pacient ar putea avea efecte secundare.

“Domnu Gâdea, are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că vă mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți…Domnule Gâdea, de unde știți ce se întâmplă peste un an? Faceți copilului dumneavoastră vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare! Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, cinci ani!”, a declarat Monica Pop la ”Sinteza Zilei”.”Vă dați seama că nu mă voi vaccina. Categoric nu și nici nu voi dai vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în trei luni!”, a spus medicul.