Monica Pop, acuzații grave la adresa autorităților: „E strigător la cer! Sunt oameni sau hiene cei care dau asemenea ordine?”

Monica Pop, acuzații grave la adresa autorităților: „E strigător la cer! Sunt oameni sau hiene cei care dau asemenea ordine?”
Monica Pop, acuzații dure la adresa autorităților

În urma tuturor evenimentelor traumatizante din România, medicul Monica Pop a răbufnit și face acuzații grave. Aceasta învinovățește autoritățile pentru modul înjositor în care pacienții cu Covid-19 sunt înmormântați, potrivit deciziilor luate de cei care ne conduc.

„Se bazează pe naivitatea oamenilor”

Fostul manager al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din Bucurerești este unul dintre doctorii care s-a aflat în mijlocul cetățenilor, apărându-le drepturile atât cât i-a stat în putere. Aceasta le-a declarat război atât colegilor de breaslă, cât și autorităților atunci când a simțit că există nedreptăți.

Monica Pop a transmis în cursul serii de joi un mesaj prin care acuză autoritățile cu privire la protocolul de înmormântare pentru persoanele cu Covid-19. Aceasta și-a strigat supărarea referitoare la modul în care cei care ne conduc acceptă ca oamenii să fie tratați în acest fel umilitor, băgați în saci de plastic dezbrăcați, chiar și după moarte.

Doctorul susține că cei care au luat aceste decizii profită de naivitatea oamenilor, dar și de lipsa de informare. Totodată, Monica Pop reamintește de toate decesele cauzate de viruși la fel de contagioși, fără a fi luată nicio măsură de acest fel.

„Invenții şi exagerări. Până când?! Se bazează pe lipsa de informație şi pe naivitatea oamenilor! Unii din decidenți uită ca mai sunt şi medici în tara asta, şi oameni care gândesc şi care știu ! S-a întâmplat vreodată ca vreun deces de gripă (epidemii întregi, repetate anual), de rujeolă, varicela etc, boli cu un mare grad de contagiozitate, persoana care s-a stins sa fie pusa fără haine, în saci?!

Fără slujba, gropari, fără măcar apropiații lor, alături?! Ei știu sigur, din moment ce spun mereu ca se consfătuiesc cu „specialiști”, că nu e nici un pericol! E strigător la cer! Sunt oameni sau hiene cei care dau asemenea ordine?! Dar cei care le executa fără sa crâcnească?! Dar cei care le știu si nu le schimbă. Niciun respect, nici pentru cei vii , nici pentru cei ridicati la ceruri !”, a concluzionat medicul Monica Pop pe Facebook

Monica Pop nu îl iartă pe Vlad Voiculescu

În urmă cu două zile, medicul Monica Pop l-a atacat pe Vlad Voiculescu după ce a omis să rostească un cuvânt de apreciere pentru medicii din România, având în vedere că pe data de 7 aprilie se sărbătorește „Ziua Mondială a Sănătății.

„Astăzi a fost Ziua Mondială a Sănătății. Mă așteptam ca ministrul Sănătății să spună un cuvânt pentru cei care ne dăm sufletul ca să trăiască alții. Nu știe nimeni cât e de grea munca în Sănătate în general.

E unsprezece noapte și am așteptat că iese în media să spună un cuvânt medicilor din țara asta. Se poate trăi fără orice, dar fără medici nu”, a dezvăluit Monica Pop, la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI