Monica Pop a răbufnit. Ce îi sfătuiește pe cetățeni: „Cu multe din ale „decidenților” nu sunt de acord, dar cu asta, da!”

Monica Pop a răbufnit. Ce îi sfătuiește pe cetățeni: „Cu multe din ale „decidenților” nu sunt de acord, dar cu asta, da!”
Monica Pop, apel către cetățeni

Monica Pop a declarat în repetate rânduri că este o susținătoare a purtării măștii de protecție, recunoscându-i meritele. Aceasta face apel la populație cu privire la respectarea regulilor de protecție și în special, la purtarea măștii sanitare.

Monica Pop trece de cealaltă parte a taberei

Fostul manager al Spitalului de Oftalmologie din București a afirmat public faptul că, în multe situații este total împotriva deciziilor și recomandărilor făcute de cei care decid soarta cetățenilor. Ei bine, de această dată, Monica Pop recunoaște că împarte aceleași valori cu autoritățile implicate în gestionarea pandemiei și îi sfătuiește pe oameni să poarte masca de protecție pentru binele lor și al celor dragi.

Pentru un plus de conștientizare, medicul oftalmolog reamintește modul în care medicii se protejează de ani buni cu masca sanitară în sălile de operație.

”Masca protejează, să știți! Toți chirurgii din lume poartă masca la operații! Dintotdeauna! Nu pentru că protejează? Ați văzut vreodată chirurgi la ” lucru” fără mască ?! Categoric nu! Masca are rolul ei de protecție asta e clar!

Desigur, nu sunt ok exagerările cu schimbatul des, cu purtatul permanent, oriunde, dar, că e un mijloc bun de protecție și de profilaxie, asta e clar, în opinia mea ! Și nu cred că mă înșel!
Cu multe din ale „decidenților” nu sunt de acord dar cu masca purtată judicios, ca mijloc de protecție, da! Purtați-o!”, a transmis Monica Pop pe Facebook.

Monica Pop, acuzații dure la adresa medicilor

Monica Pop a afirmat în urmă cu o zi, faptul că un număr mare de persoane s-a infectat cu Covid-19 din cauza vaccinului. Peste 4.500 de oameni s-au infectat după vaccinare, eveniment care le-a de gândit mai multor persoane.
Cu toate acestea, doar Monica Pop a declarat că că motivul infectării îl constituie vaccinul, acuzându-i pe medici că nu le spun adevărul oamenilor.

„Greu de înţeles de ce unii medici nu spun adevăruri! E foarte clar că cei 4.500 care au făcut COVID după vaccinare l-au făcut de la vaccin! Ştie orice medic că vaccinurile pot provoca boala! Instruiţi-vă şi veţi vedea! Rog autorităţile şi colegii să nu mai spună lucruri neadevărate oamenilor, nu e moral şi nici benefică inducerea în eroare!”, a scris medicul Monica Pop, joi, pe pagina de Facebook.

Medicul Valeriu Gheorghiță a explicat recent că doar 0,8% au dezvoltat boala după cea de-a doua doză de vaccin, ceea ce înseamnă că nu au avut nivelul de anticorpi suficient de mare.

„Persoanele respective au fost diagnosticate în intervalul de timp în care nu a apărut nivelul de anticorpi protector și de asemenea, probabil vorbim de persoane care la momentul acela erau fie în perioada de incubație, fie au fost în fază de infecție asimptomatică sau au fost expuse ulterior momentului vaccinării”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI