O femeie superbă, o actriță talentată și, se pare, o gospodină pricepută. Monica Bîrlădeanu a reușit să impresioneze în cea mai recentă ediție „Chefi la cuțite”. Bruneta a făcut un preparat de suflet, ce îi trezește multe amintiri frumoase. Cum au reacțioat Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu după ce au gustat.
Încă de la intrarea sa în showbiz-ul românesc, Monica Bîrlădeanu a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Bruneta s-a dedicat meseriei sale, construindu-și o carieră de admirat, alegând mereu să fie discretă în ceea ce privește viața sa privată.
Puțini ar fi crezut că actrița ar fi pasionată de gătit, tocmai de aceea prezența sa în celebrul cooking show de la Antena 1 a fost o adevărată surpriză.
„Judecând după felul de mâncare pe care o să-l fac, n-or să se aștepte să mă vadă aici nici în visele cele mai creative. Am emoții. Mă gândesc: „Dacă n-o să le placă gustul? Cred c-aș fi foarte fericită dacă nu vor strâmba din nas”, a declarat Monica Bîrlădeanu înainte să se apuce de gătit.
Vedeta a ales să se prezinte în fața celor trei jurați cu un preparat tradițional din zona Moldovei, pe care l-a numit mâncarea copilăriei sale. Este vorba despre dresala de cartofi. Bruneta a spus că ingredientul secret al rețetei este zerul din lapte de oaie, pe care i l-a trimis mama ei, pe tren.
„Ingredientul a venit pe tren. M-am dus la naș: Bună seara, aveți un pachet pentru mine?“, a povestit actrița.
După ce a terminat de gătit, Monica Bîrlădeanu a așteptat cu mari emoții reacțiile celor trei jurați „Chefi la cuțite”. Dacă Dumitrecu și Bontea au mărturisit că preparatul li se pare un pic „ciudat”, Scălătescu a fost impresionat, oferindu-i invitatei un cuțit.
„E genul de ciorbă gătită de o bunicuță. Din punctul meu de vedere, e un pic ciudată, pentru că e acră și dulce în același timp“, a spus Florin Dumitrescu.
„Are o chestie pe care nu o înțeleg“, a precizat Sorin Bontea.
În fața chefilor, Monica Bârlădeanu a spus că rețeta este a bunicii sale, iar ea a învățat-o de la mama ei. Cu toate că ar fi putut să vină la emisiune cu un preparat extravagant, a ales să fie autentică.
„Este rețeta bunicii mele. Mama a învățat-o de la ea, iar eu de la mama. Am fost foarte tentată să vin aici și să vă impresionez cu un preparat extravagant, doar am stat la Los Angeles. Dar asta sunt!“, a spus Monica Bîrlădeanu în fața chefilor.