Monica Anghel, primele declarații după ce a aflat rezultatul testului pentru COVID-19: „Am avut un gând de genul acesta”

Monica Anghel, primele declarații după ce a aflat rezultatul testului pentru COVID-19: „Am avut un gând de genul acesta”
Monica Anghel, primele declarații după ce a aflat rezultatul testului pentru COVID-19: "Am avut un gând de genul acesta"

Lovitură în lumea mondenă după ce mai multe vedete au fost testate pozitiv cu COVID-19. Primul depistat a fost cântărețul Marcel Pavel, ulterior fiind testați toți contacții săi. Printre aceștia s-au numărat Monica Anghel, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și alte nume celebre din showbiz

Monica Anghel, secretul unei imunități puternice

După aflarea testului pentru COVID-19, Monica Anghel, membră a juriului în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” a transmis un mesaj de încurajare tuturor colegilor care au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus.  Aceasta a declarat că așteaptă cu mare drag să se reunească și le dorește însănătoșire grabnică.

Totodată, cântăreața a mărturisit în cadrul emisiunii „Sinteza zilei„, moderată de Mihai Gâdea, la Antena 3, că a avut emoții mari cu privire la starea sa de sănătate, însă imunitatea puternică a ajutat-o, autoetichetându-se „o spartană”. Aceasta a dezvăluit câteva dintre secretele care crede ea că îi asigură o imunitate puternică.

Suntem cu toții, cei care am ieșit negativ la testarea respectivă, aproape de ei, ne gândim la ei și le dorim din tot sufletul nostru să fie sănătoși și să vină cât mai repede acasă să putem să ne distrăm din nou împreună la emisiunea pe care o facem împreună, Te cunosc de undeva”, le-a transmis Monica Anghel colegilor săi.

Întrebată dacă i-a fost frică, Monica Anghel a dezvăluit că erainevitabil să nu aibă puține emoții, dar s-a bazat pe capacitatea organismului de a se apăra.

Sinceră să fiu, am avut un gând de genul acesta. Doar că Marcel știindu-mă pe mine și fiind prietenul meu de 35 de ani știe că eu sunt mai spartană de felul meu. Eu stau în aer condiționat, ronțăi gheață, beau apă rece, când ploua afară eu mă bag în jacuzzi cu apă fierbinte, după aia intru în piscina rece, după aia intru la saună„, a explicat Monica Anghel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI