Monica Anghel, căsătorită 11 ani cu cel care a salvat-o de la moarte. Ce s-a întâmplat apoi

de: Emanuela Pană
03 06. 2020

Acum are o familie frumoasă și se consideră o femeie împlinită, dar puțini sunt cei ce știu că a fost la un pas de a se sinucide. Despre momentele cumplite prin care a trecut Monica Anghel, și cine este cel care a salvat-o de la moarte acum 26 de ani, în paragrafele următoare.

Problemele care au dus-o în pragul sinuciderii

Recent, Monica Anghel a împlinit 49 de ani. Mai exact pe 1 iunie, de Ziua Copilului. În prezent, artista are o familie binecuvântată și se consideră realizată pe toate planurile, însă, există o perioadă neagră a vieții ei despre care nu s-au știut prea multe. Cu 26 de ani în urmă, vedeta se confrunta cu grave probleme de sănătate rezultate în urma unei operații în zona abdominală.

Durerile fizice i-au creat stări cumplite, ajungând chiar să aibă gânduri negre. Din ghiarele morții a salvat-o medicul chirurg, Andrei Carandino, care avea să-i devină soț pentru o perioadă de 11 ani.

În tinerețe interpreta a ținut numeroase diete pentru a scăpa de kilogramele în pus, iar la un moment dat a apelat și la o intervenție chirurgicală, despre care a declarat următoarele: „Eu ştiam că trebuie să fie două incizii mici, într-o parte şi alta a abdomenului, iar când m-am trezit cu toată burta tăiată mi s-a făcut rău!“.

Căsătorită 11 ani cu cel care a salvat-o de la moarte

La scurt timp după intervenție abdomenul i se necrozase, iar durerile cumplite au adus-o în pragul disperării. Speriat de propriile rezultate, medicul care a operat-o a fugit din țară. Vindecarea a venit în urma mai multor operații realizate de chirurgul Andrei Carandino, salvatorul de care interpreta s-a îndrăgostit iremediabil.

La scurt timp după evenimentul nefericit a urmat unul înbucurător, și anume căsătoria. Cei doi și-au unit destinele în anul 1994. În 2015, după 11 ani de mariaj, soții au luat decizia de a urma drumuri separate, adevăratele motive din spatele hotărârii nefiind cunoscute nici astăzi.

Însă, partea frumoasă a poveștii este că acum îi leagă o frumoasă prietenie.