26 feb. 2023 | 09:15

Momentul în care Prinţul William şi Regele Charles au ajuns la spital. Ce s-a întâmplat, medicii au intrat imediat în alertă

Monden
Momentul în care Prinţul William şi Regele Charles au ajuns la spital. Ce s-a întâmplat, medicii au intrat imediat în alertă
Momentul in care Printul William si Regele Charles au ajuns la spital. Ce s-a intamplat, medicii au intrat imediat in alerta

De la Prințesa de Wales Kate Middleton la Regina Consoartă Camilla, membrii familiei regale britanice sunt adesea văzuți vizitând spitale în cadrul angajamentelor regale, arătându-și aprecierea pentru personalul medical. Cu toate acestea, până și ei mai au nevoie de îngrijiri de specialitate, uneori. Cum au ajuns pe mâna doctorilor.

Prințul William a fost operat la vârsta de 8 ani

Nu este surprinzător că familia regală este uluită de munca profesioniștilor medicali. Mulți dintre reprezentanții coroanei britanice au fost spitalizați de-a lungul anilor, după ce au suferit anumite probleme în timpul echitației sau în vacanțele de schi.

Familia regală a fost, de asemenea, internată în spital din motive mai concrete, având numeroase incidente în grădinărit sau alte mici probleme de sănătate.

Prințul Moștenitor William a avut parte de un mic incident pe vremea când era doar un copil. Mai exact, în timpul unui joc de golf la școala sa din Wokingham, viitorul rege a fost lovit în cap de un club de golf în timp ce se juca cu prietenii săi de la școală.

Accidentul nefericit a rezultat cu o fractură de craniu, motiv pentru care tânărul de numai opt ani de atunci a trebuit să sufere o intervenție chirurgicală de 70 de minute la Spitalul Great Ormond Street din Londra, după care a fost internat pentru 24 de ore.

Prințul William a vorbit despre accidentul său, 18 ani mai târziu, în timpul unei discuții cu un pacient de 10 ani suferind de cancer, pentru BBC Newsround.

„Am fost lovit de o crosă de golf când jucam golf cu un prieten de-ai mei. Eram pe teren, când am simțit o crosă care a ieșit de nicăieri și m-a lovit direct în cap”, explica Prințul de Wales, potrivit Hello Magazine.

Citește și Gesturile pe care Kate Middleton nu le face niciodată în public. Sunt complet interzise

Când și-a fracturat Regele Charles umărul

Puțini sunt cei care știu faptul că Charles, actualul rege al Marii Britanii, a avut multe de tras după ce în 2001 și-a fracturat un os la umăr. Suveranul englez a căzut de pe cal în timpul unei vânătoare de vulpi.

Avea 52 de ani la acea vreme și a fost aruncat la pământ, când armăsarul a sărit neașteptat în timpul unei plimbări în Derbyshire, potrivit purtătorului de cuvânt al Palatului St James.

Inițial, Regele Charles a căzut stânjenit, crezând că și-a luxat umărul. După ce a fost supus unor  radiografii și examene medicale amănunțite, monarhul a primit verdictul. Și-a rupt un os mic de la marginea omoplatului, motiv pentru care a fost nevoit să poarte un suport pentru câteva zile.

Aceasta nu a fost prima dată când suveranul a ajuns la spital cu probleme de sănătate. Cu 11 ani înainte, în 1990, pe vremea când avea 42 de ani, Regele Charles al II-lea și-a rupt brațul drept, după ce a căzut în timpul unui meci de polo.

Citește și Cum ar fi obligat-o Charles pe Regina Elisabeta să o accepte pe Camilla. Aşa a primit acordul de a fi numită „Regină consoartă”

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro