Momentul în care Marian Godină a fost atacat cu un cuțit, în Brașov. Polițistul se plânge de intervenția întârziată a colegilor săi

Marian Godină a fost atacat cu un cuțit, în Brașov. Polițistul se plânge de intervenția întârziată a colegilor

Marian Godină s-a plâns, într-o postare pe blogul personal, că polițiștii nu au intervenit la timp în urma unui apel la 112 prin care anunța faptul că a fost atacat cu un cuțit. Godină susține că echipajul de poliție a sosit abia după 15 minute.

Marian Godină a fost atacat cu un cuțit, în Brașov. Polițistul se plânge de intervenția întârziată a colegilor

Marian Godină a mărturisit că se afla într-un magazin, împreună cu un prieten, în momentul în care a auzit o femeie plângând. După ce și-a dat seama că femeia este agresată, a decis că este timpul să intervină. Prietenul lui l-a împins pe agresor, iar acesta a băgat mâna în buzunar. Când i s-a cerut să o scoată afară, s-a conformat, dar în mână avea un cuțit. Din celălalt buzunar a scos un spray. Godină a sunat la 112 și a explicat ce se întâmplă.

„După fix 15 minute, cronometrate, am observat venind loganul de poliție. Mergea frumos în coloana de mașini, fără girofaruri măcar, fără sirene. Cuminte ca toți ceilalți. A oprit lângă noi și a coborât un polițist care a întrebat ce s-a întâmplat. I-am zis, iar polițistul i-a cerut persoanei să scoată briceagul și să-l pună pe capota mașinii. Bărbatul a băgat mâna în buzunar, a scos briceagul și l-a pus unde i s-a indicat. Recunosc că dacă aș fi fost de serviciu nu mi-ar fi trecut prin cap să-i spun unuia despre care știu că are un cuțit, să-l scoată singur din buzunar.

Claudiu i-a spus polițistului „am și filmat ceva, îți arăt dacă vrei”.

Atât i-a trebuit polițistului. Să-i vorbească cineva per tu. Imediat i-a retezat-o, cu o viteză de reacție de mii de ori mai mare decât cu cea care se deplasase spre eveniment.

„-Eu v-am vorbit la persoana a doua!” s-a răstit el pe un ton arogant.

Nu m-am putut abține și i-am zis că și lui i se vorbise tot la persoana a doua și că face o confuzie. Asta pentru că ar fi imposibil să te adresezi folosind o altă persoană. Milițianul analfabet, vrând să fie și fudul, dacă prost grămadă tot e, nu știe că „dumneavoastră”, așa cum avea el pretenția să audă, e un pronume de politețe. În plus, după ce stai 15 minute să-i aștepți, să spună mersi că nu i s-a adresat lumea cu „bă”, care, de altfel, tot la persoana a doua e.

Deci problema milițianului era modul de adresare, așa că l-am întrebat cum e posibil să vină după 15 minute când e vorba de o persoană care, în parcarea unui magazin aglomerat, amenință cu un cuțit. Cum e posibil să vină fără sirene și girofar.

Răspunsul m-a dat pe spate. Fiți atenți aici, omul a zis că nu merge cu sirene ca să nu atragă atenția presei. Repet: „nu mergem cu sirene să ne audă presa.” Apoi mi-a spus să las impresiile.

Au legitimat persoanele implicate, precum și un martor care declarase că a văzut când femeia fusese strânsă de gât.

M-au întrebat dacă vreau să fac plângere, le-am spus că nu și au plecat cu persoanele”, a scris Marian Godină pe blogul personal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI