14 aug. 2023 | 16:45

Momentul în care Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au fost chemate la Festivalul Mamaia: ”Oamenii se urcau pe gard, ca să le vadă”. Ce tarif are trupa Andre în 2023 EXCLUSIV

Monden
Momentul în care Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au fost chemate la Festivalul Mamaia: ”Oamenii se urcau pe gard, ca să le vadă”. Ce tarif are trupa Andre în 2023 EXCLUSIV
Momentul în care Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au fost chemate la Festivalul Mamaia: ”Oamenii se urcau pe gard, ca să le vadă”. Ce tarif are trupa Andre în 2023 EXCLUSIV

Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine, după o pauză de 11 ani. Evenimentul cu tradiție se va desfășura, în perioada 25-27 august, în Piațeta Perla, din Mamaia, și va fi prezentat de Liana Stanciu și de Aurelian Temișan.

Pe lista oficială nu figurează însă Andreea Antonescu și Andreea Bălan, solistele care, la ediția din 1999, au fost câștigătoare cu piesa ”Liberă la mare”. La aflarea veștii, impresarul Săndel Bălan și-a manifestat dezamăgirea, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Săndel Bălan: ”Ce treabă au Loredana Groza și Holograf, care sunt pe lista invitaților, cu zona aceasta, pop dance?”

Săndel Bălan, fostul impresar al trupei Andre, dar și autorul hit-urilor ”Liberă la mare!” și ”Moșule, ce tânăr ești!”, este tare mâhnit că organizatorii nu i-au invitat pe scenă, la ediția din acest an:

”Eu nu mai sunt managerul trupei, eram, cândva. Dar, în mod normal și firesc era să ne sune, să ne cheme, să aibă și ele un recital, că doar au revoluționat muzica pop dance din România, au fost și premiate.

Ce treabă au Loredana Groza și Holograf, care sunt pe lista invitaților, cu zona aceasta, pop dance? La A.S.I.A. și la Andre lumea venea, mulți se urcau și pe gard, ca să le vadă. Dacă organizatorii chemau măcar una dintre aceste trupe, ar fi atras și spectatorii tineri, toată lumea încă fredonează piesele noastre.

Și în prezent au numeroase concerte fiica mea și Andreea Antonescu”, ne-a declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Trupa Andre a cântat adesea la Festivalul Mamaia. În 1999, ele au câștigat locul 1, la secțiunea „Șlagăre”, cu piesa „Liberă la mare”.

Ce tarif are trupa Andre, în formulă completă: ”Atât ia și Andra”

Ce tarif are trupa Andre, în vara lui 2023, după ce, în urmă cu 25 de ani, la debut, Andreea Bălan și Andreea Antonescu primeau, pentru un recital, suma de 500 de dolari?

”Ele au tarif diferit la concerte. Când urcă pe scenă, în formulă completă, cu backing vocals, cu dansatoarele, cu Petrișor, cu sunetiștii, plus transportul, au un onorariu de 15.000 de euro, tot cam atât cât iau, cu aproximație, și Loredana, Ștefan Bănică Jr, Delia, și Andra.

Dar, nu mulți știu că, de fapt, acești bani se împart la vreo 20 de persoane, la membrii trupelor artiștilor”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, un organizator de evenimente.

Ce mari artiști figurează pe lista oficială a Festivalului Mamaia și cine prezintă evenimentul

Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine, după o pauză de 11 ani. Evenimentul cu tradiție se va desfășura, în perioada 25-27 august, în Piațeta Perla din Mamaia, și va fi prezentat de Liana Stanciu și de Aurelian Temișan.

Pe lista oficială, până în acest moment, căci pot interveni și mici schimbări, figurează, printre alții, artiștii Carmen Trandafir, Călin Geambașu, Xenti Runceanu, Andreea Runceanu, K1, Alexandra Ungureanu, Narcisa Suciu, Marius Țeicu, Gabriel Cotabiță, Anca Țurcașiu, Corina Chiriac, Miki ex K-pital, Vlad Nicolici, Loredana, Horia Moculescu, Silvia Dumitrescu, Călin Goia, Sergiu Cioiu, Jazzy Jo, Loredana și Hara.

Vineri, 25 august, vor susține recitaluri trupele Direcția 5 și Holograf. Sâmbătă, 26 august, vor urca pe scenă Proconsul și Cargo, iar duminică, 27 august, vor încinge atmosfera Voltaj și Loredana & Banda Agurida.

Piesa ”Liberă la mare”, cu care au câștigat, în 1999, la Festivalul Mamaia

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Locul în care multă lume gafează fără să știe. Care sunt normele de comportament
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Codul Rutier 2024. Interzis complet pentru șoferi. 10 LUNI fără permis
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro