Momente șocante într-un magazin Lidl! O femeie a fost înjunghiată, incredibil cine a fost agresorul

de: Ana Chivu
09 01. 2023

Clipe tragice pentru o tânără în vârstă de 24 de ani. Oceane a trecut prin momente șocante după ce a plecat la locul de muncă la Lidl. Din păcate, aceasta a fost înjunghiată în abdomen de către o persoană misterioasă. Fata a ajuns de urgență la spitalul Sainte-Anne din Toulon. Medicii au anunțat că starea sa este gravă, iar acum familia ei așteaptă vești mai bune. Iată mai multe detalii despre incidentul șocant petrecut în celebrul retailer!

O femeie a fost înjunghiată la Lidl: detalii despre agresor

O femeie în vârstă de 24 de ani a fost înjunghiată în abdomen. Oceane a fost transportată de urgență la spitalul Sainte-Anne din Toulon în stare gravă. Tânăra a trecut prin clipe tragice chiar în cursul zilei de vineri, înainte de orele 15:30, în timp ce lucra în magazinul din Luc-en-Provence.

Victima este din satul Camps-la-Source, iar într-o dimineață viața ei avea să își schimbe cursul după ce aceasta a ajuns la locul de muncă. Potrivit procurorului din Toulon, Samuel Finielz, Oceane „a fost înjunghiată de mai multe ori”, cel puțin patru, „fără niciun motiv aparent”.

Presupusul autor al incidentului este ,,un tânăr minor” neînsoțit, a anunțat primarul orașului. Acesta este un băiat în vârstă de 17 ani din Guineea. Cel din urmă a fost arestat la scurt timp și plasat în custodia poliției.

Presupusul autor al faptelor, orfan de tată și de mamă, „are tulburări aparente de natură psihiatrică”, potrivit procurorului. El „va fi supus unui control psihiatric” duminică, a spus magistratul. Cel din urmă a ajuns în Franța în anul 2020 și a fost îngrijit de asistența copilului din departamentul Var.

,,Ne gândim și la ea și la familiei ei”

Directorul regional al companiei, Lahcene Lamaouche, s-a deplasat de urgență la locul faptei și îi este alături victimei. Acesta a spus că este ,,în șoc. Oceane a fost victima unui act odios.”

De asemenea, bărbatul regretă că fata a fost ,,în locul nepotrivit. Am un gând pentru toată echipa supermarketului Luc, suntem uniți în fața acestui act odios. Ne gândim și la ea și la familia ei.

„Pe fațada sediului, colegii victimei au aplicat și un afiș care anunță sobru: „Îi informăm amabilii clienți că supermarketul nostru Lidl Le Luc va fi închis în mod excepțional sâmbătă, 7 ianuarie, precum și duminică, 8 ianuarie 2023”.

„În această după-amiază, am fost la Lidl pentru a-mi arăta deplin sprijin față de acest tânără angajată atacată cu un cuțit, fără un motiv aparent, de un tânăr minor reținut imediat”, a scris primarul orașului pe Twitter.