Momente dificile pentru Elena Cârstea, în SUA. ”Sunt în primele linii!” Ce se întâmplă cu artista

Momente dificile pentru Elena Cârstea, în SUA

Elena Cârstea a plecat în 2006 în SUA, împreună cu fetele ei, care s-au realizat profesional acolo. Liniștea familiei sale a fost spartă, ca în oricare colț al lumii în prezent, de criza pandemică. Artista a mărturisit că trece prin momente dificile.

Momente dificile pentru Elena Cârstea, în SUA

Elena Cârstea și-a construit o carieră de succes în România, dar ulterior a decis să renunțe la muzică și a plecat în America, unde viața i s-a schimbat în mod radical. Un moment de cotitură în viața artistei a fost cel în care a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: anevrism cerebral.

După ce o suferit o intervenție chirurgicală pentru a rezolva aveastă problemă de sănătate, artista a hotărât să participe la Eurovision. Din acest punct, legătura cu România, dar și cu muzica, s-a subțiat, Elena hotărând să se dedice familie. Solista s-a căsătorit, iar alături de soțul ei s-a ocupat de educația celor două fete pe care le-a adoptat.

Momente dificile pentru Elena Cârstea, în SUA. ”Sunt în primele linii!” Ce se întâmplă cu artista
Familia Elenei Cârstea

S-au adunat 15 ani de când casă nu îi mai e România, unde, până să înceapă pandemia, ducea o viață liniștită. De câteva zile însă, artista nu poate pune capul pe pernă din cauza neliniștilor care o apasă. Sanda (23 de ani) și Adriana (19 ani) sunt în prima linie în lupta cu COVID-19, ca voluntari, iar solista este îngrijorată că fetele ar putea fi infectate.

„Mă gândesc la voi toți cu teamă și cu speranță în același timp”

„Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în Național Guard. Nu mai luați în glumă nimic, stați în casă, ajutați-vă vecinii, întindeți o mână de ajutor, faceți cumpărături pentru oamenii în vârstă sau care nu se pot mișca.

Fabricile de textile să facă halate medicilor și măști, spălați-vă pe mâini, ștergeți tot de câte ori se poate! Dacă rămâneți fără doctori o să fie iadul pe pământ!! O să treacă cumva și povestea asta. Mă gândesc la voi toți cu teamă și cu speranță în același timp”, a scris Elena Cârstea pe o rețea de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI