Momente de intensitate maximă la Survivor România 2023. Carmen Grebenişan şi Ştefania Stănila „au plecat” din Dominicană. Ce se întâmplă cu Faimoasele

de: Manolică Anca
15 05. 2023

Competiția Survivor România 2023 este pe ultima sută de metri, iar concurenții sunt supuși unor probe din ce în ce mai dificile. Dar și cu recompense pe măsură! În ediția care se va difuza luni seară, 15 mai, Carmen Grebenişan şi Ştefania Stănila își vor lua „zborul” din Republica Dominicană. Iată cum, în rândurile de mai jos.

Carmen Grebenişan şi Ştefania Stănila „au plecat” din Dominicană

Mult a fost, puțin a mai rămas! Emisiunea Survivor România 2023, difuzată de Pro TV, își va afla în curând câștigătorul. Dar până atunci, concurenții rămași în competiție luptă pe traseele dificile din junglă pentru a se bucura de ultimele recompense puse la bătaie de producție.

De data aceasta, în ediția de luni, 15 mai, telespectatorii vor avea ocazia să vadă, o nouă luptă strânsă, dar care va fi recompensată la final cu o surpriză inedită! De aceasta se vor bucura Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă.

La începutul emisiunii, domnul Dan îi va anunța pe concurenți și care este miza jocului, ceea ce îi va motiva extrem de mult. Este vorba despre o excursie în Columbia, câștigătorii urmând a zbura cu elicopterul până acolo și să se bucure de o masă specială.

„Vor merge la aeroport, vor lua un avion. Iar țara în care vor merge are culorile noastre: Columbia! Da, mergeți în Columbia! Asta câștigați la capătul jocului. Și asta înseamnă: orașul iconic al Columbiei, Medellin, un tur cu elicopterul, masă și casă. Asta e recompensa de astăzi!”, a anunțat gazda emisiunii, Daniel Pavel, înainte de startul probei.

Citește și: Andreea Moromete, scandal în culise după eliminarea de la Survivor România 2023. Pe cine a acuzat

Recompensă inedită: excursie în Columbia

În ultimele săptămâni de competiție, supraviețuitorii din jungla dominicană au avut parte de multe surprize. Probele de recompensă le-au ridicat foarte mult moralul și i-au motivat și mai mult să lupte pentru a se bucura de ele.

În ediția din această seară, Andrei Krișan, concurentul aflat, de departe, în cea mai bună formă pe traseu, va ieși din nou învingător. Acesta va avea ocazia să aleagă alte două persoane alături de care să se bucure de surpriză.

Astfel, fostul Războinic le va alege pe cele două Faimoase rămase în competiție pentru a împărți recompensa cu ele. Aceștia se vor bucura de o experiență inedită în Columbia. Vor merge cu elicopterul, vor putea gusta preparate speciale și se vor putea odihni cum trebuie.

Citește și: Când are loc finala Survivor România 2023. Anunțul oficial al lui Dan Pavel