Moment emoționant într-un studio de televiziune din România. De ce a început să plângă Florin Răducioiu și ce gest a făcut Mihai Stoica FOTO

de: Sorin Barbu
11 05. 2023

Meciul AC Milan – Inter, prima manșă din semifinalele Champions League, a fost precedat de un moment emoționant într-un studio de televiziune din România. Florin Răducioiu a primit mai multe mesaje de la foștii săi colegi din echipa „Diavolului Milanez”, iar când a văzut filmările, Mihai Stoica a făcut o plecăciune în direct.

Florin Răducioiu a început să plângă în timpul emisiunii, înaintea partidei AC Milan – Inter, din semifinalele Champions League

Meciul AC Milan – Inter a fost prefațat în studioul Orange Sport. Florin Răducioiu a îmbrăcat tricoul echipei la care a jucat, iar Mihai Stoica l-a adus pe cel interist. Producătorii i-au făcut o surpriză fostului atacant și au difuzat mai multe mesaje de la foștii săi colegi de la AC Milan. Nu au lipsit Franco Baresi, Christian Panucci, Paolo Maldini și Jean-Pierre Papin.

„E un prieten. A fost un campion. Am cinat de multe ori împreună. E ca un frate. E un băiat educat, optimist și mereu pus pe glume. Când un fotbalist ajunge la Milanul din perioada aceea, înseamnă că are calitate”, a spus Christian Panucci.

„Alături de tine m-am distrat cu adevărat. Am descoperit un băiat puternic, cu mult talent. A fost un privilegiu să jucăm împreună” , a spus Jean Pierre Papin.

„Ai fost mai mult decât un coleg. Ești un prieten bun, o persoană bună. Nu era ușor să ajungi la Milan în acea perioadă. Îmi amintesc cu emoție de perioadă petrecută împreună”, a transmis legendarul Franco Baresi.

„Am avut o perioadă bună. Ai fost mereu un profesionist și un mare fotbalist”, a afirmat și Paolo Maldini

Florin Răducioiu a fost vizibil emoționat, după ce a văzut mesajele și i-au dat lacrimile.

AC Milan 1993-1994
Primul „11”: Rossi – Tassotti, Costacurta, Baresi, Maldini – Albertini, Desailly – Boban, Savicevici, Donadoni – Massaro

Antrenor: Fabio Capello
Rezerve: Galli, Panucci, Eranio, Brian Laudrup, Lentini, Marco Simone, Jean-Pierre Papin, Răducioiu

Mihai Stoica, impresionat de mesajele pe care le-a primit Florin Răducioiu

Mihai Stoica a fost foarte impresionat când a văzut ce vedete s-au gândit la Florin Răducioiu. Oficialul FCSB s-a ridicat în picioare și a făcut o plecăciune în fața fostului atacant al echipei naționale.

„N-ai, mă, n-ai cum. Asta e o demonstrație cum rar…”, a spus Mihai Stoica. „Hai, Mihai... Îmi vine să plâng. Hai, mă, vino aici!”, a fost reacția lui Răducioiu.

Captură: Orange Sport

„Au vorbit extraordinar de frumos. Eu am avut marele privilegiu să joc cu acești campioni”, a declarat fostul atacant al „Generației de Aur”.

Duelul AC Milan – Inter s-a terminat 0-2, în urma golurilor înscrise de Edin Dzeko și Henrikh Mkhitaryan.