Modul tragic în care a murit un copil din Iași, în weekend, după ce s-a izbit cu bicicleta de un stâlp: „Cineva zicea că se vedea creierul”

Modul tragic în care a murit un copil din Iași, în weekend, după ce s-a izbit cu bicicleta de un stâlp: „Cineva zicea că se vedea creierul”
Modul tragic în care a murit un copil din Iași

O familie din Iași trece prin clipe grele după ce copilul lor a murit. Acesta s-a izbit cu bicicleta într-un stâlp. Tragedia a avut loc în comuna ieșeană Răducăneni. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Moarte tragică pentru un copil

Ionuț Antonică avea 17 ani și locuia în comuna Răducăneni. Duminică a ieșit să se plimbe cu bicicleta, așa cum o făcea regulat. Nimeni nu s-a gândit că băiatul nu se va mai întoarce acasă. Aproape de seară, băiatul a intrat cu viteză într-o curbă, pe bicicletă. Roțile au alunecat din cauza vitezei, iar el s-a izbit într-un stâlp.

Impactul a fost foarte puternic, iar Ionuț a suferit răni mortale la nivelul capului. A început să sângereze grav, iar martorii au sunat la 112 pentru a cere ajutorul autorităților. Din păcate, rănile la cap suferite au fost prea puternice, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

„Era praf capul…nu știu, așa greu a fost să vezi pe cineva cum moare și tu nu poți face nimic. I-au pus comprese de alea la cap, dar ce să faci, curgea sângele ca la robinet. Nici doctorii nu știau ce să facă. Doamne ferește! Păcat de el! Era elev aici, la Răducăneni, la liceu. Copil liniștit, la locul lui. Numai părinte să nu fii. Dumnezeu să-l ierte! Ne pare la toți rău”, a mai completat un localnic.

Tânărul era cunoscut ca un copil cuminte

În mediul online, prietenii și colegii lui Ionuț și-au exprimat sentimentele în legătură cu decesul tânărului. El era cunoscut ca un băiat cuminte, care nu a deranjat niciodată pe nimeni. Ionuț era un elev bun la liceul din comună și avea note foarte bune. Zeci de tineri din comună au postat mesaje de rămas bun și imagini cu Ionuț.

„Ai plecat prea devreme, Ionuț! Nu te vom uita niciodată”, a scris pe pagina de Facebook o colegă de-a lui Ionuț.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și dus la Institutul de Medicină Legală Iași pentru necropsie. Ulterior, se vor stabili cauzele exacte ale decesului. De acum rămâne ca polițiștii să stabilească cum s-a produs accidentul. Apropriații tânărului au precizat că Ionuț va fi condus pe ultimul drum joi, la cimitirul din Răducăneni.

„Atât i-a fost lui scris. Multă putere familiei! Ce poți să spui în momente de astea? Este foarte greu, păcat, mare păcat!”, a spus un apropiat de-al tânărului.

Sursă foto: BZI

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI