Moarte înfiorătoare în Iași. Fost procuror, găsită moartă în propria locuință. Cine se afla alături

Codruța Pantazi, găsită moartă în casă

Doliu uriaș în Justiție, după ce fostul procuror, Codruța Pantazi, a fost găsită moartă în casa în care locuia. Din păcate, alături de aceasta a mai fost găsită fără suflare și o vecină. Potrivit primelor informații oferite de anchetatori, cele două femei s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Cum s-a petrecut tragedia

În cursul zilei de sâmbătă, 16 ianuarie 2021, oamenii legii au primit un apel, în jurul orei 12:30, prin care erau anunțați de despre decesul a două persoane, în vârstă de 61 de ani, respectiv 62. Polițiștii s-au mobilizat imediat și au sosit în casa femeii, din suburbia Lunca, din Pașcani. Aici, cele două femei, fostul procuror și vecina sa, au fost găsite fără suflare.

Codruța Pantazi era cumnata fostului primar al municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi. Din primele informații, se pare că cea de-a doua victimă este o femeie care o mai ajuta pe fostul procuror la trebrile casnice.

„Una dintre victime venise la locuința fostului magistrat pentru a vedea ce face. Este vorba de o femeie ce o ajuta la treburi gospodărești”, au transmis apropiații, potrivit evz.ro.

În urma dublei tragedii, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi efectuate necropsiile celor două femei pentru a afla cu exactitate cauza morții.

„Ieri, în jurul orei 12.30 am fost sesizați despre faptul că două femei au fost găsite decedate în anexa locuinței uneia dintre ele, din municipiul Pașcani. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat cadavrele a două femei, de 61 de ani, respectiv 62 de ani.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă si s-a dispus efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului, iar cercetările continuă”, a transmis IPJ Iași, potrivit newspascani.

Bărbat, găsit carbonizat în propriul pat

Tragedie în județul Olt, acolo unde un bărbat imobilizat la pat a fost găsit carbonizat în apartamentul său. Victima a sunat la 112 să anunțe incendiul extins în casa ta.

Din păcate, bărbatul nu a avut nicio șansă să scape viu din incendiu, dat fiind faptul că acesta nu se putea deplasa, iar locuința ardea generalizat. În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

Flăcările au cuprins întreaga locuință, existând atât pagube materiale, cât și pierderi umane. Pentru a lichida incendiul, pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, timp de trei ore.

Potrivit primelor informații, incendiul ar fi fost produs din cauza unui scurtcircuit apărut la un conductor electric.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI