Moarte cumplită într-o benzinărie din Constanța, după ce un angajat a căzut într-un rezervor de combustibil dezafectat. Descoperirea șocantă a pompierilor

Moarte cumplită într-o benzinărie din Constanța, după ce un angajat a căzut într-un rezervor de combustibil dezafectat. Descoperirea șocantă a pompierilor
Pompierii au intervenit pentru salvarea tânărului Poză ilustrativă

Momente de groază într-o benzinărie din Eforie Nord, acolo unde un tânăr de 30 de ani a sfârșit tragic în urma unui accident. Potrivit primelor informații, bărbatul curăța o stație peco dezafectată, atunci când, într-o clipă de neatenție a căzut într-un bazin de combustibil.

Pompierii au intervenit imediat

În cursul zilei de ieri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța a fost solicitat să intervină joi la o benzinărie dezafectată din Eforie Nord, acolo unde un tânăr care făcea curat a căzut din greșeală într-un bazin cu combustibil. La fața locului s-au prezentat de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ. În ciuda tuturor eforturilor medicilor de a-l salva, victima a fost declarată moartă.

“Joi, în jurul orei 12, prin apel unic de urgenţă 112 am fost solicitaţi să intervenim la un peco dezafectat de la intrarea în localitatea Eforie Nord, unde într-un bazin de combustibil era căzută o persoană.

La faţa locului au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD B, elicopterul SMURD şi un echipaj SAJ. La faţa locului persoana a fost scoasă din bazin, dar fiind în stop cardiorespirator au început manevrele de resuscitare, ulterior a fost declarată decedată”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU.

În timpul intervenției de extragere a bărbatului din bazin, unui pompier i-a venit rău, acesta primind îngrijiri medicale din partea colegilor.

„Referitor la pompierul căruia i s-a făcut rău în timpul intervenției, acesta a fost asistat la fața locului și, ulterior, a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, conștient, cooperant, fără alte probleme” a explicat sursa citată.

Ce au descoperit polițiștii

În urma tragediei, cazul a fost preluat de Poliția din Constanța, urmând a fi demarată o anchetă în acest sens. Potrivit primelor informații, băiatul executa serviciu de igienizare a stației dezafecatate conform micii înțelegeri cu proprietarul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„Din primele informații, se pare că bărbatul în cauză s-ar fi aflat în interiorul unui bazin cu deșeuri petroliere, executând lucrările în timpul liber, în baza unei înțelegeri verbale cu administratorul societății comerciale, și nu în cadrul unui contract de prestări servicii”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Vezi imagini video din timpul operațiunii de extragere a victimei:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI