Moarte cumplită în Costinești. Un tânăr de 20 ani și-a găsit sfârșitul în fast-food-ul la care era angajat. Care au fost ultimele cuvinte

Moarte cumplită în Costinești. Un tânăr de 20 ani și-a găsit sfârșitul în fast-food-ul la care era angajat. Care au fost ultimele cuvinte
Moarte cumplită în Costinești. Un tânăr de 20 ani și-a găsit sfârșitul în fast-food-ul la care era angajat. Care au fost ultimele cuvinte

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 20 de ani care a venit să muncească sezonier pe litoralul românesc. Andrei avea 20 de ani și era originar din localitatea Zoreleni, județul Vaslui. Familia și prietenii nu își pot reveni din șoc, mai ales că tânărul nu suferea de nicio problemă de sănătate.

Cum a murit tânărul

Familia, prietenii, colegii și întreaga comunitate din Zorleni nu-și pot reveni din șoc de la aflarea veștii tragice. Andrei a murit ieri dimineață electrocutat la locul de muncă, o shaormerie din Costinești. Accidentul de muncă a fost anunțat ieri, cu puțin înainte de ora 8:00, atunci când o persoană a sunat la 112 și a declarat că un tânăr s-a electrocutat la locul de muncă.

Potrivit martorilor, Andrei a apucat doar să-i spună unui coleg că s-a electrocutat, iar după ce a mai făcut doi pași a căzut secerat la pământ. La fața locului au sosit două echipaje ale Ambulanţei Constanţa şi SMURD Constanţa, însă băiatul se afla în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor uriașe de a-l salva, medicii au fost nevoiți să declare decesul băiatului.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 20 de ani, angajat al unei societăţi comerciale, s-ar fi electrocutat la locul de muncă.

Un echipaj medical sosit la faţa locului a procedat la resuscitarea persoanei în cauză, dar, din păcate, aceasta nu a răspund manevrelor de resuscitare„, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Andreea Iliescu, potrivit observatornews.ro.

Inspectorii ITM Constanța fac în continuare verificări, cazul fiind catalogat accident de muncă. În prezent s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mesajele de condoleanțe curg fără încetare

Pe pagina de Facebook a lui Andrei Gîncianu prietenii și cei care l-au cunoscut îi scriu și nu le vine să creadă că nu mai este în viață. Vestea a venit ca un fulger, lăsând în urma lui ravagii în sufletele multor oameni. Potrivit contului său de socializare, Andrei era într-o relație în care părea să fie foarte fericit.

Dumnezeu să te ierte suflet drag! De ce ai plecat așa de repede dintre noi, ți ai lăsat familia în urmă și ai plecat printre îngeri! Drum lin spre cer vărule, nu te vom uita niciodată!”

“Dumnezeu să te ierte Andrei… ai fost un băiat exemplu și cuminte dar Dumnezeu te-a chemat la el mult, mult prea devreme! Zbor lin printre îngeri prieten drag! Nu te vom uita niciodată Andrei!”

„Dumnezeu sa te odihnească colegul meu drag”, „Dumnezeu să te ierte, copil bun”

„Dumnezeule, așa de tânăr… aveai toată viața înainte! Aveai visuri de îndeplinit…. Dumnezeu să te ia lângă îngerii lui!!”.

Urmăriți Playtech.ro și pe