Miss Moscova l-a pus pe regele Malaeziei să abdice pentru a se căsători. Acum, lasă de înțeles că fiul ei nu ar fi al sultanului

de: Puiu Alexandru
23 07. 2019

Sultanul Mohammed și fosta Miss Moscova se confruntă cu o telenovelă de zile mari, în urmă divorțului și a speculațiilor conform cărora fiul s-ar putea să fi fost făcut în afara căsniciei.

Pentru a se căsători cu Rihanna Oksana Veovodina, regele Malaeziei a fost nevoit să abdice. Sultanul Mohammed a făcut gestul radical la momentul respectiv, dar nu a durat mult până când cei au divorțat. Din căsnicie a rezultat un băiețel care a dat naștere mai multor zvonuri.

Mulți sunt de părere că băiatul nu ar fi fiul lui Mohammed. De partea cealaltă a baricadei, fosta Miss Moscova a postat câteva fotografii pe Instagram pe parcursul weekendului. Prima dintre ele a fost însoțită de descrierea: ”Sunt atât de mândră că sângele malaezian curge prin venele fiului meu și voi face tot ce se poate pentru ca el să fie demn de iubirea voastră.”.  A doua imagine a fost însoțită de mesajul ”Astăzi, Leon face 2 luni. Să continui să crești și să fii fericit, lumea mea mică”.

În niciuna dintre postări nu au fost incluse particularități referitoare la fostul soț sau detalii despre relația pe care a avut-o cu sultanul Mohammed. Intriga a fost aprofundată de avocatul regelui Mohammed care a făcut și el o declarație în ultimele zile. ”Nu există dovezi clare despre tatăl biologic al copilului.”, a explicat avocatul.

Divorțul dintre cei doi s-a petrecut în luna iunie a acestui an, printr-o ceremonie tradițională islamică. Motivul citat de rege pentru divorț a avut legătură cu niște ipostaze indecente în care a apărut Vevodina în tinerețe, la TV. Procesiunea de divorț a implica respingerea femeii de către Mohammed de trei ori în fața martorilor. Între timp fosta Miss Moscova a negat divorțul.

Ciclul evenimentelor dintre cei doi a fost unul cât se poate de furtunos. Ei s-au căsătorit anul trecut la Moscova, cu puțin timp înainte ca regele să abdice în luna ianuarie a acestui an. Veovodina a născut în luna mai, iar divorțul dintre cei doi s-a petrecut în iunie. Ultima fotografie alături de fostul soț a apărut pe contul de instagram al rusoaicei pe data de 6 iulie.