Mirela Vaida, în pericol. Atacatoarea ei a agresat-o din nou: „Dacă mor, o să faceți ceva?”

Mirela Vaida, în pericol. Atacatoarea ei a agresat-o din nou: „Dacă mor, o să faceți ceva?”
Mirela Vaida, In pericol. Atacatoarea ei a agresat-o din nou. Daca mor, o sa faceti ceva

Mirela Vaida trece prin momente cumplite, de când atacatoarea sa s-a întors. Celebra prezentatoare de la Acces Direct a răbufnit, în direct, la televizor, după ce a a fost atacată, din nou, cu bolovani. Ce a pățit faimoasa blondină. Actrița își strigă disperarea la televizor și pe rețelele sociale.

Atacatoarea Mirelei Vaida i-a vandalizat mașina

Mirela Vaida le-a transmis un mesaj îngrijorător autorităților române, după ce atacatoarea sa a revenit. Femeia care a agresat-o anul trecut, în martie, aruncând un bolovan la picioarele vedetei în timp ce prezenta emisiunea Acces Direct, s-ar fi întors să o terorizeze pe actriță.

Mai mult de atât, Mirela Vaida a declarat că și-a găsit mașina lovită și este de părere că persoana vinovată ar fi chiar Antoanela, individa care a agresat-o în martie 2021, în timp ce era în emisie la Antena 1.

Potrivit celor de la România TV, paznicul de la studiourile de televiziune a mărturisit că a văzut-o pe aceeași Antoanela care a spart parbrizul mașinii Mirelei Vaida, tot cu bolovani. Din fericire, garde corp a reușit să intervină la timp, pentru ca automobilul vedetei să nu fie făcut praf.

„Dacă mor, o să faceți ceva?”

Bărbatul a sunat și la poliție, însă, până au venit autoritățile, agresoarea Mirelei Vaida deja dispăruse fără urmă. Mirela Vaida nu s-a mai putut abține și a răbufnit în direct, la Acces Direct, făcând un apel disperat către autorități să o prindă pe femeia care-i face viața imposibilă.

„Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o (… ) pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…)

Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!. (…) Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim.

Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap”, a spus Mirela Vaida, furioasă.

Reamintim că în luna martie a anului 2021, Mirela Vaida a trecut prin spaima vieții sale, atunci când a fost atacată de o femeie care a intrat în studiourile de filmare de la Acces Direct și a aruncat cu un bolovan la picioarele vedetei. Femeia a fost scoasă de urgență din platou.