Mirela Vaida a lăsat menajamentele deoparte. Ce le transmite colegelor de pe Instagram: ”Avem buze și gene!”

de: Bișinicu Andreea
16 02. 2021

Cu toții știm că Mirela Vaida este una dintre cele mai urmărite și apreciate prezentatoare TV din România. Blondina este, de asemenea, fană a naturaleții, fiind o persoană directă, transparentă și tranșantă, atunci când situația o cere. Recent, concurenta de la Te Cunosc De Undeva a lăsat menajamentele deoparte. Ce le transmite divelor de pe Instagram.

Cum le ironizează Mirela Vaida pe vedetele de pe Instagram

Mirela Vaida și-a distrat copios fanii de pe Instagram cu ultimile sale postări. Veselia și umorul care o caracterizează atât de bine pe prezentatoarea de la Acces Direct au făcut-o să fie una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România. Prezentatoarea TV de la Antena 1 a ironizat divele care apar în mediul online, afișându-se pe Instagram cu multe filtre aplicate pe față.

 „Doamne, ce filtru pe Insta! Doamne, ce divă! Ce machiată, ce gene, dar ce buze. Dacă aș da filtrul să mă vedeți naturală, v-ați speria! Noroc de filtrele astea de pe Insta. Toate suntem dive. Toate avem buze și gene. Toate avem pe aici lumină. Sunt superbă, numai bine scot pâinea din cuptor cu filtrul ăsta. Aproape că nici nu-mi mai vine să vorbesc cu buzele astea”, a declarat amuzată Mirela Vaida pe contul său de Instagram.

Cum și-a continuat Mirela Vaida treburile casnice cu filtrele de pe Instagram pe față

Și pentru că nu s-a oprit aici, Mirela Vaida a decis să-și distreze urmăritorii și mai mult. Concurenta de la Te Cunosc De Undeva a trecut la următorul nivel: s-a apucat de făcut lucrurile casnice fără a scoate filtrul de pe aplicație, ironizând astfel apariția divelor care își păcălesc admiratorii cu iluzia unui chip perfect. Internauții au aplaudat-o, dându-i dreptate Mirelei Vaida în privința problemei abordate.

 „Am făcut o pâine superbă la cuptor, fără filtru. Adică nu știu dacă are și ea filtru, botox, injecții, dacă are gene, dar e foarte gustoasă. Suntem gata, divele? Hai să scoatem pâinea. Gata, scoatem, cu botox. Pare pârlită, dar nu e, că după ce o scot, o ung cu apă și zahăr. Să se vadă diva și pâinea cu botox. Să punem mâncare la copii cu genele și buzele astea”, a continuat Mirela Vaida pe Instragram, spre amuzamentul internauților.

Când nu prezintă emisiunea Acces Direct, pe Mirela Vaida o puteți vedea în postura de concurent la Te Cunosc De Undeva, în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.