Mircea Lucescu, desființat de un fotbalist! Cum a fost umilit în vestiar

Mircea Lucescu, în pericol de covid. S-a întâlnit cu 6 oameni infectați, la 74 de ani

Mircea Lucescu a avut o carieră extraordinară, cu multe trofee la Galatasaray, Beșiktaș și Șahtior Donețk. Înainte de ele a antrenat-o și pe marea Inter Milano, unde a avut conflicte cu mai mulți jucători.

Lucescu, criticat de un fost fotbalist și umilit în vestiar

„Il Luce” a fost antrenorul lui Inter Milano pentru o scurtă perioadă în 1999, între ianuarie și mai. Dar a fost extrem de dificil pentru român să gestioneze un vestiar plin de vedete precum Ronaldo, Baggio, Zamorano sau Recoba. Un alt jucător important din acea perioadă, Ze Elias, a rememorat perioada petrecută la Milano și l-a criticat pe marele nostru antrenor.

Brazilianul a stat doi ani la Inter, dar a fost măcinat de accidentări și a fost nevoit să plece de la clubul patronat la acea vreme de Moratti. „Gigi Simoni a fost antrenorul meu preferat de atunci, atmosfera în vestiar era excelentă, toată lumea îl iubea, a reușit asta. După plecarea lui a venit Mircea Lucescu, vestiarul parcă era stricat. Nu știa ce să facă și nu a fost în stare să-i controleze pe jucători”, a spus fostul fotbalist într-un interviu acordat în presa din Italia.

După scurtul mandat la Inter, Lucescu a preluat-o pe Rapid București și apoi a cunoscut gloria la Galatasaray, Beșiktaș și Șahtior până în 2016. Apoi i-a mai antrenat pe rușii de la Zenit St. Petersburg și a fost selecționerul Turciei până în 2019.

Cum a fost umilit Lucescu în vestiarul lui Inter

Tehnicianul român a avut mai multe conflicte cu jucătorii lui Inter Milano. Cel mai cunoscut este cel în care nigerianul Taribo West a fost schimbat în timpul unui meci și și-a aruncat dezgustat tricoul în direcția lui Lucescu.

De asemenea s-a mai certat și cu marele atacant brazilian Ronaldo: ”Am fost copleşit de personalitatea unor jucători. De exemplu, nu ar fi trebuit să accept ce făcea Ronaldo. El întârzia mereu la antrenamente, toată lumea ştia asta, dar nimeni nu a făcut nimic. Avea o relaţie specială cu preşedintele, care l-a admirat foarte mult. De asta am plecat. În Liga Campionilor, într-un meci cu Manchester United, l-am scos din echipă pe Ronaldo şi l-a introdus pe Ventola. El voia să joace, dar nu se antrena. Aşa că a mers direct la vestiare şi apoi a plecat la aeroport ca să plece în Brazilia”, a povestit românul într-un interviu de acum mai mulți ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI