Mircea Badea, reacție radicală după ce a văzut noile imagini de la tragedia Colectiv: „Situația e ticăloasă”

Mircea Badea a reacționat dură față de noile imagini prezentate joi, și ținute până acum ascunse timp de patru ani, de la Colectiv. Prezentatorul de la Antena 3 a adresat cuvinte dure, în cadrul emisiunii sale, pentru cei care au intervenit la în cadrul misiunii de salvare a victimelor, în noaptea de 30 octombrie 2015.

Mircea Badea, reacție radicală după ce a văzut noile imagini de la tragedia Colectiv

Mircea Badea, reacție radicală după ce a văzut noile imagini de la tragedia Colectiv:
Mircea Badea a avut o reacție acidă legată de imaginile secrete de la Colectiv

Filmarea secretă de la Colectiv este una cât se poate de șocantă și a stârnit valuri de reacții. Printre cei care au avut de transmis un mesaj în acest sens a fost și Mircea Badea. Un ofițer al pompierilor a fost cel care a oferit imaginile spre a fi date publicității, după ce au fost ținute în secret, încă din noaptea tragediei de la Colectiv, în urma căreia au murit 64 de persoane.

”Am zis că de Colectiv nu mai vorbesc deloc. La ce tragedie și monstruozitate s-a întâmplat acolo, propaganda ulterioară și cinismul cu care s-a speculat drama acelor oameni, eu am zis că voi fi exclus din acest subiect.

Cumva, actualitatea mă obligă să spun câteva lucruri și mă limitez doar la atât. În legătură cu aceste imagini, e foarte ușor și monstruos să stai pe un scaun liniștit să spui că acel lucru nu a fost făcut bine. Nicăieri pe planetă, comparabil ca monstruozitatea de acolo, nu există niște proceduri pentru astfel de tragedii. Oricine ai fi, cu proceduri sau nu, cred că te șochezi, rău.

Cred că e comparabil cu prima dată când mergi pe front în linia întâi și vezi pe lângă tine lucruri. E foarte ușor și ticălos să spui ce nu a fost bine acolo. Regula este ca pe cetățeanul respectiv să îl resuscitezi unde e, nu contează că e pe asfalt”, a declarat Mircea Badea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI