Mircea Badea, reacție ironică, după vânzarea PRO TV. ”Ce va face duduia Esca acum?”

Mircea Badea, reacție ironică, după vânzarea PRO TV. ”Ce va face duduia Esca acum?”
Mircea Badea, reacție ironică pe Facebook, după vânzarea PRO TV

Mircea Badea a avut o reacție ironică după ce a aflat că postul de televiziune Pro TV a fost vândut celor de la PPF. Realizatorul TV a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care s-a întrebat, ironic, ce va face Andreea Esca după ce compania care deține Pro TV a fost vândută rușilor de către americani.

Mircea Badea, reacție ironică pe Facebook, după vânzarea PRO TV

„Americanii au vandut PROTV-ul la ruși. Pe bani americani. Ce vor face duduia Esca plus putzoii de la știri?”, este mesajul postat de Mircea Badea pe rețeaua de socializare, la scurt timp după ce a aflat că PPF a cumpărat de la CME compania care deține postul de televiziune Pro TV.

Mircea Badea, reacție radicală după ce a văzut noile imagini de la tragedia Colectiv:

Reacția prezentatorului de la Antena 3 a venit în contextul în care CME a vândut către PPF copania care deține postul Pro TV.

„Achiziția CME, cu activele media ale acesteia în cinci țări europene, vor completa și vor întări în continuare operațiunile noastre de telecomunicații din Europa Centrală și de Est. Vrem să folosim sinergiile naturale între producția de conținut și distribuția acestuia, cu obiectivul de a dezvolta în continuare afacerile noastre de telecomunicații și media. CME este o organizație sănătoasă și bine condusă și nu intenționăm să efectuăm schimbări semnificative la nivelul operațiunilor sale”, se arată în comunicatul în care se anunță tranzacția.

„Comitetul Special al Consiliului împreună cu consilierii noștri au realizat o evaluare extinsă a alternativelor implicând un număr semnificativ de părți strategice și financiare. Anunțul de astăzi reafirmă angajamentul nostru de a oferi valoare tuturor acționarilor”, a declarat Jim Billock, Președintele Consiliului Director al CME.