Mircea Badea, probleme cu Poliția înainte de emisiune. Ce s-a întâmplat când i-au cerut actele: „Mi-aș fi dorit să am mult coronavirus în seara asta”

Mircea Badea, probleme cu Poliția înainte de emisiune. Ce s-a întâmplat când i-au cerut actele: „Mi-aș fi dorit să am mult coronavirus în seara asta”
Mircea Badea, probleme cu Politia

Mircea Badea a povestit în cursul serii de ieri despre experiența avută cu polițiștii chiar înainte să ajungă la emisiune. Acesta a fost oprit de oamenii legii pentru un control de rutină, însă discuțiile au durat destul de mult timp, întinzând nervii prezentatorului la maximum.

Mircea Badea și-ar fi dorit să aibă Covid-19 pentru o seară

Mircea Badea a povestit în cadrul emsiunii „Sinteza Zilei” toate discuțiile între el și unul dintre polițiștii care a efectuat controlul. Prezentatorul a specificat, de asemenea, că este ținta directă a controalelor de acest fel, având în vedere că în fiecare seară circulă pe stradă după intrarea în vigoare a restricțiilor.

Chiar și așa, acesta explică în detaliu toată discuția purtată cu domnul polițist care a încercat din răsputeri să îl prindă cu orice neregulă.

Prezenatorul emisiunii „În Gura Presei” a recunoscut că a fost exasperat de omul legii, iar pentru asta și-ar fi dorit să fie infectat cu coronavirus pentru a-i oferi și agentului de poliție respectiv.

„A fost unul dintre momentele în care chiar îmi pare rău că nu am coronavirus. Mi-aș fi dorit să am în seara asta. Mult coronavirus mi-aș fi dorit să am. Desigur, m-a oprit Poliția, evident. Pe mine mă opresc tot timpul pentru că, mă rog, circulând noaptea, non-stop mă opresc.

Pentru că ei sunt vigilenți, organul e vigilent – îl susțin – să ne apere, nu știu, n-am înțeles exact de cine, dar ne apără. Nu ne apără de Dincă, dar ne apără.

La ce test de răbdare a fost supus

Coșmarul serii sale de-abia acum începea. Prezentatorul de la Antena 3 a fost persecutat în ultimul hal de către agentul de poliție, până într-un moment în care platforma Poliției s-a deectat și nu a mai avut cum să continue cercetările de anvergură.

„Și mă oprește Poliția la Universitate. Și zice…’’actele”. Îi scot eu frumos actele, eu având desigur mizerie din asta pe bot FFP13. Îi pun frumos buletinul pe geam…deschid atât geamul și îl arăt. Și zice…nu..dați-l încoace. Zic..nu, nu. Și zice…cum adică nu. Și eu zic “nu, nu. Nu vi-l dau” (…).

Dintr-o data s-a întărâtat vâna în organ și zice “Ați consumat băuturi alcoolice?”. Eram sigur, am vrut să-i dau eu ideea. Și zice…”Haideți să faceți un test. Îmi dă ăla și zice desigilați-l dumneavoastră. (…) Și zic hai să fac test. Deschid geamul un pic mai mult, mă dezinfectez, bag ăla așa, desfac rahatul ăla și suflu.

Rezultatul desigur 0,0, evident. Apoi zice, “mai departe, talonul”. Și începem, înțelegi, cu istericala specifică milițienească, adică “Îl fac eu pe ăsta”. Nu m-a făcut, își dai seama, că nu avea cu ce.
Eu nu îi ziceam nimic, tu știi că eu nu vbesc cu milițienii, deși îi susțin. E sub demnitate mea să vorbesc cu organul. Never ever.

Și începe “Acum să vedem asigurarea RCA”. Știi că asigurarea nu trebuie să o ai obligatoriu pe hârtie, dar eu o aveam de data trecută că știi ce circ a fost cu oamneii legii, cum le spun prompteristele. Și îi lipesc aia pe geam și zic “ia, mă nene”. Și el se tot gândește, băi eu ce să-i mai fac astuia. Și începe “revizia tehnică”.

Pac îi lipesc. Îți dai seama, sunt beton, sunt îngropat în hârtii. Apoi spune…”acum o să vă verific prin stație” și începe iar, buletinul, vă rog.

După multe minute, am stat infinit, nu îi merge aprin stație, nu știu ce avea, ceva nu îi mergea.
Cred că a recunoscut unul cu mașina și i-o fi zis “lasă-l dracu de prost” și zice, “haideți să nu vă mai rețin”, a povestit Mircea Badea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI