Mircea Badea, mesaj pentru Diana Șoșoacă după ce a fost dată afară din AUR. Mihai Gâdea nu a mai rezistat

Mircea Badea, mesaj pentru Diana Șoșoacă după ce a fost dată afară din AUR. Mihai Gâdea nu a mai rezistat
Mircea Badea, reacție despre Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR, motiv de dezbateri aprinse pe acest subiect. În acest moment de cumpănă pentru avocata românilor ies la iveală susținătorii săi, dar și adversarii. Cu puțin timp în urmă Mircea Badea și-a exprimat părerea despre ceea ce i se întâmplă senatoarei, exprimându-și susținerea față de aceasta.

„Este foarte, foarte bună”

Vestea că Diana Șoșoacă a fost dată afară din AUR a venit ca un fulger pentru mulți români, printre care și jurnaliști sau oameni politici. În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, de la Antena3, moderatorul Mihai Gâdea alături de alți invitați au discutat despre motivele pentru care Diana Șoșoacă și-a pierdut dreptul de a mai reprezenta partidul AUR. La discuții a participat și colegul său, Mircea Badea, care nu și-a ascuns niciun moment simpatia pentru senatoarea AUR, susținând că au anumite puncte în comun.

„Mie îmi place foarte mult de doamna Șoșoacă – Je suis Șoșoacă! Deci, o susțin! Eu sunt și eu un fel de Șoșoacă al Antenei 3, deci cumva… O susțin, mi se pare foarte simpatică, e haioasă. E foarte, foarte bună.”, a spus Mircea Badea.

Din păcate pentru avocată, mai mulți invitați din platou s-au arătat, mai degrabă, ca fiindu-i adversari, după ce i-au criticat modul în care a dorit să se impună în fața românilor, prin răspândirea de informații false.

„Afirmațiile doamnei Șoșoacă sunt o înșiruire lungă de aberații, de minciuni. Nu i-a impus nimeni nici ce să zică, nici ce să nu zică. Dar a ajuns la un nivel mult prea jos”, a afirmat Dan Tanasă.

Diana Șoșoacă a încălcat o serie de restricții

Pentru că imaginile spun mai mult decât orice cuvânt, în platou s-au difuzat câteva imagini cu Diana Șoșoacă, prezentă la un protest unde încuraja cetățenii prezenți să meargă la Pelerinajul Sfintei Parascheva de la Iași în ciuda restricțiilor impuse de autorități.

După ce Mircea Badea a reprodus câteva dintre frazele rostite de Diana Șoșoacă acolo, Mihai Gâdea, cu care senatoarea a intrat în conflict într-o altă emisiune, a izbucnit în râs, dar cu toate acestea, a refuzat să-și exprime părerea despre imaginile urmărite.

„Au fost câteva momente sublime, printre care aia cu „vă oblig să mergeți la Iași și ăia aplaudau. Adevărul e că dacă mi-ar fi zis și mie vă oblig…mergeam…nici nu se punea problema”, s-a amuzat prezentatorul emisiunii „În Gura Presei”.

Vă reamintim că în cursul zilei de miercuri, reprezentanții AUR au anunțat excluderea Dianei Șoșoacă din partin, întrucât „a adus atingere intereselor și imaginii partidului”.

„Retragerea sprijinului politic acordat dnei Diana Șoșoacă Ivanovici, având în vedere că domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului.

De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercita mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, precizează Biroul Național de Conducere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI