Mircea Badea, lovit de dureri insuportabile după emisiunea de la Antena 3. În ce stare se află: „Am răbdat ca un animal”

Mircea Badea, lovit de dureri insuportabile după emisiunea de la Antena 3. În ce stare se află: „Am răbdat ca un animal”
Mircea Badea, lovit de dureri

Mircea Badea, îndrăgitul prezentator al emisiunii „În gura presei”, difuzată la Antena3, a povestit în emisiunea de joi spre vineri prin ce chinuri a trecut cu o seară înainte. Acesta s-a confruntat cu o serie de probleme tehnice la mașină, dar și cu dureri greu de suportat.

Ghinionul nu l-a părăsit o secundă

Fiecare persoană are zile excelente, dar și zile în care toate îi merg pe dos. Mircea Badea a povestit ieri seară prin ce peripeții a trecut după ce a fost lovit de toate relele din lume, în noaptea de miercuri spre joi.

Prezentatorul trebuia să meargă să-și ia familia dintr-un loc mai îndepărtat de București, motiv pentru care s-a suit la volan și a pornit spre destinație. Ei bine, de aici până la a avea o noapte de coșmar nu a fost decât un singur pas. Rând pe rând, vedeta de la Antena 3 a avut parte de defecțiuni la mașină pe bandă rulantă, iar toate au culminat cu niște dureri atroce.

“Dau să plec din București aseară spre un loc din țară de unde trebuia să îmi iau familia, inclusiv copilul. Și cum mergeam, văd că am un bec de la far spart. O să spuneți că puteam să mă dau jos să îl schimb. Vă invit să veniți, vă las trei ore și nu sunteți în stare să schimbați becul.

După ce că mergeam cu un singur far funcțional, dau să curăț parbrizul și văd că nu merge, deși nu apăruse niciun martor. Mă opresc în prima benzinărie, aveam lichid de parbriz o tonă. Închid capota, dau să plec, stai ca asta are niște dinalea ascunse sub capotă de stropesc pe parbriz.

Intraseră frunze sub capotă exact pe alea, rezolv cu astea, hai să mergem șontâc-șontâc, mă gândec că oricum a doua zi vin pe zi, după merg la un cetățean capabil să îmi schimbe becul și rezolv”, a declarat Mircea Badea în emisiunea sa.

Mircea Badea, probleme cu dantura în miez de noapte

Pentru că finalul poveștii să nu fie unul fericit, în cele din urmă, Mircea Badea a mai primit un semn de rău, deloc util pentru un drum parcurs în beznă. Acesta a început să acuze dureri insuportabile de măsea care nu l-au lăsat decât abia a doua zi.

“Mă pocnește o durere de măsea atroce, deci mergeam chior de un bec, normal că rezolvasem cu alea să am parbrizul curat, să văd ceva, dar aveam o durere de nu mai puteam.

Ajung la 3.30 dimineața, hai să mă culc și apoi să mă întorc cu cetățenii a doua zi, că aveam inclusiv emisiune la radio. Nu am putut să dorm de la durere, m-a durut de am căpiat, plecasem cu doi ciorapi și…de unde dracu medicamente? Am răbdat ca un animal până s-a făcut dimineața.

M-am întors, am fost la radio, am făcut emisiune și noroc că am vorbit cu un doctor de dinți deștept, mi-a zis ce să fac și acum sunt mult mai bine”, a adăugat realizatorul “În gura presei”, potrivit fanatic.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI