Mircea Badea îi umilește din nou pe polițiști, după ce a fost oprit în trafic: ”Tremura rău!”

Mircea Badea îi umilește din nou pe polițiști, după ce a fost oprit în trafic: ”Tremura rău!”

Nici Mircea Badea nu a scăpat de filtrul polițiștilor care în această perioadă cer actele tuturor celor care ies din casă, în contextul pandemiei de coronavirus.

Mircea Badea îi umilește din nou pe polițiști, după ce a fost oprit în trafic

Se știe că, în plină epidemie de coronavirus, aautoritățile au decis ca nimeni să nu mai iasă afară din casă, decât în baza unui act care să dovedească că mergi la serviciu sau la cumpărături. Astfel că, Bucureștiul s-a umplut de filtre de poliție care opresc atât șoferii, cât și pietonii, cerându-le actele necesare ieșirii din case. Printre cei opriți de filtrul de poliție s-a aflat și Mircea Badea care a ținut să se amuze teribil de situație.

Astfel că, Mircea Badea a fost oprit în trafic de polițiștii care controlau actele tuturpr celor care se aflau pe străzi. Prezentatorul de televiziune de la Antena 3 a vorbit în emsiunea sa despre acest episod, în stilul caracteristic, mai ales că vremea nu era favorabilă și nu păreaa foarte încântat de situația în care se afla.

”Tremura rău”

„M-a oprit în trafic azi-noapte filtrul. Cinci minute am stat. Discuția a fost superbă, pentru că îți dai seama a fost frig. A venit unul, săracul, și tremura rău – sper să nu fi răcit. Se apropie de mașină cu masca pe față și eu dau să deschid geamul. Și el: ‘Nu deschideți geamul! Nu deschideți geamul! Doar puțin cât să ne auzim’, urla el. L-am deschis puțin. E bine așa, mi-a zis el, săracul și el speriat. Mi-a zis să lipesc documentele de geam. Îi pun documentul așa, poooc! Se uită cu lanterna! Buletin aveți? Pun alea, scot buletinul. Îl lipesc de geam și începe să-mi spună CNP-ul prin stație. La un moment dat zice: e în regulă!” a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI