Mircea Badea a răbufnit în direct la TV. Răsturnare de situație: ce a spus despre vaccinul anti-covid

Mircea Badea a răbufnit în direct la TV. Răsturnare de situație: ce a spus despre vaccinul anti-covid
Mircea Badea a răbufnit în direct la TV. E ”sătul” de subiectul ”vaccin anti-covid 19”

Mircea Badea a abordat controversatul subiect al vaccinării în emisiunea ”Subiectiv” de la Antena 3. „Eu astăzi m-am vaccinat! Nu mă doare gura să spun că m-am vaccinat! Nu mai pot cu asta, cu vaccinul”, a spus prezentatorul în glumă.

Mircea Badea, la ”Subiectiv” despre vaccin. Vedeta Antena 3 a răbufnit la TV

Mircea Badea a vorbit, luni seară, în cadrul emisiunii ”Subiectiv”, de la Antena 3, despre vaccinarea anti-covid, glumind că s-a vaccinat deja. Prezentatorul de televiziune s-a declarat copleșit de subiectul imunizării.

„Eu vreau să vă spun că astăzi m-am vaccinat. Nu mă doare gura să spun că m-am vaccinat… Nu mai pot cu asta cu vaccinul, e ca și cum am vorbi despre extratereștri, doar că extratereștrii sunt un subiect mișto. Când vorbim despre vaccin, gata, hai să-l facem. Unde? «Păi nu acum». Am înnebunit, deci nu avem vaccin? «Nu!». Păi și atunci despre ce vorbim? Hai să vorbim când o să-l avem”, a spus Badea.

„Acum toți suntem antivacciniști pentru că nu ne putem vaccina”, a continuat acesta.

„Discuția despre vaccin rămâne o discuție. Practica ne omoară”

Chestionat de Răzvan Dumitrescu cu privire la locul de proveniență al vaccinului, el a răspuns ironic: „Pe preșul de la ușă mi-au lăsat două doze, le-am făcut pe ambele odată”.

„Deci nu mai pot cu asta cu vaccinul. Dar riști, îți faci vaccinul, dar stai puțin… Da, hai! Hai să-l facem acum. Putem? Nu! Atunci ce vorbim? ”, a completat prezentatorul TV.

„Râde lumea, nu o să vaccineze ăștia pe nimeni. Nu sunt în stare să testeze, o să fie în stare să vaccineze? Hai să ne relaxăm! Deci toată discuția despre vaccin rămâne o discuție. Practica ne omoară. De asta vreau să spun… eu m-am vaccinat, gata! Next!”, a încheiat Badea, explicând că a fost o glumă și, în realitate, nu s-a vaccinat.

Despre știrile din pandemie 

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” s-a arătat revoltat de un anumit tip de știri care apare obsesiv în presă sau la televizor, anume despre persoanele care aleg să plece din unitățile medicale unde erau internate cu COVID-19.

„Nu există zi în această țară în care să nu citim o știre de genul: „O femeie, confirmată cu SARS-CoV-2, a fugit din spitalul în care era internată. Oamenii nu sunt prizonieri, ei nu sunt arestați pentru că sunt infectați. Ea nu a fugit, a plecat!

Deci, noi suntem în paradigma în care miorlăim de dimineața până seara nu mai e loc în spitale și, totuși, în continuare se bagă oameni cu forța în spitale. Așa ceva este insuportabil! Eu găsesc situația în sine a fi absolut insuportabilă. (…) Mă scoate din minți pur și simplu! Dacă e ceva ce mă scoate din minți, uite, asta este!”, a declarat Badea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI