20 mart. 2024 | 19:06

Mircea Badea a descoperit cea mai uşoară variantă de a slăbi. Iubitul lui Carmen Brumă nu e de acord cu dietele: „Habar n-au caloriile cât e ceasul”

Monden
Mircea Badea a descoperit cea mai uşoară variantă de a slăbi. Iubitul lui Carmen Brumă nu e de acord cu dietele:
Mircea Badea a descoperit cea mai uşoară variantă de a slăbi. Iubitul lui Carmen Brumă nu e de acord cu dietele: "Habar n-au caloriile cât e ceasul"

Mircea Badea este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Este un personaj controversat, care spune mereu lucrurilor pe nume și nu are nicio reținere. De data aceasta, iubitul lui Carmen Brumă a dezvăluit cea mai bună variantă de slăbit și a explicat de ce nu e de acord cu dietele.

Mircea Badea, împotriva dietelor

Mircea Badea este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. Celebrul prezentator TV este foarte sincer și direct și niciodată nu se ascunde atunci când are ceva de zis, indiferent despre ce subiect este vorba.

De data aceasta, a abordat subiectul dietelor, care este tot mai controversat în ultima perioadă. Jurnalistul a mărturisit că este complet împotriva regimurilor stricte, după ureche, despre care crede că nu aduc nimic bun, ci numai probleme de sănătate.

Celebrul jurnalist este de părere că soluția pentru a fi în formă bună este să mănânci mai puțin și să faci mai multă mișcare. Acesta le recomandă tuturor să aibă un stil de viață cât mai activ, să meargă mai mult pe jos și să renunțe la mesele copioase, în favoarea unei vieții pline de mișcare.

„Mă excedează subiectul cu dietele. Subiectul acesta mă obosește. Zici că trimitem rachete pe lună. De ce îți trebuie diete? Nu este suficient să mănânci mai puțin? Mănâncă aceleași lucruri care îți plac, dar scade cantitatea.

Mișcă-te un pic pe jos. Nu îți trebuie echipament pentru așa ceva. Frățioare, mergi până la colț și înapoi. Du-te și mai du gunoiul o dată, de exemplu. Mergi până la ghenă și înapoi de două ori. Și mănâncă mai puțin”, a zis Mircea Badea.

De asemenea, jurnalistul este de părere că nu contează când mănânci, ci cât mănânci. Mircea Badea susține că o masă ușoară nu se va depune, indiferent că este servită mai spre seară sau mai devreme. Crede în deficit caloric, ține cont de asta în viața de zi cu zi și le recomandă și oamenilor să îi urmeze exemplul.

„Săbitul este imposibil fără deficit caloric. Dacă mănânci mai multe calorii decât consumi, nu slăbești.

Caloriile nu știu să spună ora. Habar n-au caloriile cât e ceasul. Deci ce contează că le mănânci la 11:00 sau la 22:00? Contează câte mănânci, nu când le mănânci. Așa am dedus eu. Nu e bine, îți dai seama… Or să vină cercetătorii britanic și o să spună nu e bine.

A, da, și mai am o convingere. Cred că e mai ușor să nu halești 300 de calorii decât să arzi 300 de calorii. Cred că e mai simplu să nu le halești, frățioare. Deci acum că am halit 300 de calorii, trebuie să le ard, ca să fiu pe deficit caloric? Da. Nu mai bine nu le mănânc din prima?”, a explicat Mircea Badea.

Ce consumă Carmen Brumă în post

Am început oficial Postul Paștelui, care este considerat cel mai dur și lung din an. Pentru mulți este foarte dificil să își aleagă un meniu clar și sănătos, pe care să îl urmeze în toată această perioadă.

În acest context, Carmen Brumă a explicat ce alimente sunt cele mai nutritive pentru post și ce nu ar trebui să lipsească din dieta noastră. Este esențial să descoperim sursele de proteină necesare, care pot înloci eficient produsele pe bază animală.

Carmen Brumă a dezvăluit ce alimente esențiale trebuie să incluzi în dieta ta dacă și tu ții Postul Mare. Este vorba despre o colecție de surse vegetale bogate în proteine, pe care le poți combina în funcție de preferințele tale. Este un regim sănătos, la care ar trebui să apeleze oricine în aceste 40 de zile, dar și apoi.

„Alimente pe care trebuie sa le incluzi în meniul de post, pentru că sunt surse bune de proteine vegetale:
– LEGUMINOASE: linte, mazăre, fasole etc.
– FULGI DE DROJDIE INACTIVĂ
– QUINOA și AMARANTH
– NUCI ȘI SEMINȚE ( de preferat neprăjite)”, a scris Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Dieta lui Carmen Brumă

Carmen Brumă a dezvăluit dieta la care recurge mereu, pentru a arăta în formă maximă. De 30 de ani arată foarte bine și se menține la 37 de kilograme, reușind să fie cea mai bună versiune, la care a visat mereu.

Specialistul spune să ținem cont de foamea și sațietatea noastră și să nu exagerăm niciodată în cazul celor două. De asemenea, este de părere că trebuie să respectăm programul de trei mese pe zi, precum și două gustări, care nu sunt necesare, dar sunt acceptabile în geantă, chiar dacă nu le mănânci.

Mai mult, trebuie să fim atenți și la unele trucuri alimentare. Astfel, Carmen Brumă ne sfătuiește să evităm combinațiile de carne cu cartofi, pâine sau paste, dar și să nu consumăm nimic cu trei sau patru ore înainte de culcare.

„Combinaţiile indicate: pâine cu legume (salate proaspete, humus, salată de vinete, zacuscă), pâine cu ou. Nu cred că există pâine care îngraşă sau pâine care slăbeşte. Există doar momente, cantităţi şi asocieri nepotrivite.”, explică vedeta.

Vedeta spune că nu este nevoie să renunți de tot la alimentele care îți plac, dar nici să le mănânci zilnic. Nu este adepta exceselor, ci consideră că totul trebuie făcut cu moderație.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Tradiții în Sâmbăta Luminată. Ce nu avem voie să facem azi sub nicio formă
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Lege pentru toți șoferii din România. INTERZIS pentru cei care trebuie să facă ITP-ul
Capital.ro
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală, surprinse în mai multe județe
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro