Mircea Badea a dat lovitura înainte de Revelion! Ce veste a primit prezentatorul de la Antena 3

Mircea Badea a dat lovitura înainte de Revelion! Ce veste a primit prezentatorul de la Antena 3
Mircea Badea a dat lovitura înainte de Revelion! Ce veste a primit prezentatorul de la Antena 3

Mircea Badea, unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de televiziune a avut parte de o adevărată surpriză pe sfârșit de an. Moderatorul de la Antena 3 a reușit să dea lovitura în lumea televiziunii. Acesta și-a împărtășit bucuria cu fanii, care l-au felicitat imediat.

Mircea Badea este realizatorul TV al anului 2019

Moderatorul de la Antena 3 a fost desemnat cel mai bun realizator TV al anului 2019. Clasamentul a fost realizat de publicația DCNews, mai precis de cititorii publicației, care au avut ocazia să-și voteze preferatul din rândul prezentatorilor de emisiuni tip pamflet. Astfel, Mircea Badea, în vârstă de 45 de ani s-a clasat în fruntea clasamentului cu emisiunea ”În Gura Presei”, pe care o prezintă pe Antena 3. Acesta a primit 10.752 de voturi, adică 66% din voturi, potrivit DCNews.

cei mai buni moderatori de TV 2019
Clasamentul celor mai buni realizatori de televiziune din 2019, realizat de DCNews

Pe al doilea loc, în topul celor mai buni realizatori TV 2019, se află Dragoș Pătraru, moderatorul emisiunii ”Starea Nației” de pe Prima TV. Acesta a primit un procent de 24,2% de voturi, ceea ce înseamnă că un număr destul de mare îl urmăresc și îl apreciază.

Pe ultimul loc în topul preferințelor cititorilor DCNews s-a clasat Radu Banciu, realizatorul ”Lumea lui Banciu”, de la B1 TV. El a luat 9,8% de voturi. Cu toate acestea, este favorit pentru 1.598 de cititori care au votat.

Mircea Badea a făcut imediat după alegerile prezidențiale din noiembrie, un anunţ şocant pe pagina sa de socializare. El a spus că după 15 ani de când este la „măsuţa” care l-a consacrat, conducerea postului a hotărât să facă o altă emisiune.

„Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o știați nu mai există începând de azi. Considerați ca și eu, cel din contextul obișnuit, am crăpat/am emigrat/oateva. Începând de azi voi presta la aceeași oră, la același post o emisiune de hăhaială/ divertisment”, a declarat Badea la finalul lunii noiembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI