Minodora, scandal chiar în Vinerea Mare. Totul a pornit de la ouăle de Paște: ‘Ce specimen. Obraznico’

Minodora, scandal chiar în Vinerea Mare. Totul a pornit de la ouăle de Paște: ‘Ce specimen. Obraznico’
Minodora, scandal pe internet în Vinerea Mare. Mărul discordiei: ouăle de Paște

Ouăle de Paște au fost mărul discordiei dintre Minodora și o urmăritoare. Deși la bază o postare firească în preajma Paștelui, cu ouăle frumos vopsite în Joia Mare, criticii nu se pot stăpâni nici în perioada sfântă. O gospodină i-a găsit nod în papură cântăreței și a ataca-o pentru gestul său.

Minodora, în scandal cu un internaut în Vinerea Mare. Disputa a pornit de la ouăle de Paște

„Yuhuuuuu feteeeeloorrr, cum v-au iesit outeleee???😊😊 Uitati-le pe ale mele…😊 Pozeee please…🙏🙏🙏😊😉😘❤️
Culorile Romaniei!! Sarbatori fericite!!😊😘❤️ #traditional #romanesc #ma #simt #binecuvanta🙏”, a notat cântăreața în descrierea unui album cu poze cu ouăle sale, vopsite în Joia Mare. Urmăritorii au asaltat-o cu imagini, pentru a-și arăta, de asemenea, măiestria într-ale colorării ouălor. Artista le-a mulțumit fanilor printr-un alt mesaj: „Toateeee iubitelorrr ffff fffff frumoaseee!!! Sincer!!! Felicitari dragi gospodine si nu uitati ne vedem maine la 12 la Observator , Antena 1!!”.

Mai jos, în schimb, se pot găsi criticile. O femeia a acuzat-o că prin imaginile ei își etalează opulența, iar de aici replicile au curs, fiindcă cei mai mulți dintre admiratorii solistei au sărit în apărarea sa. Și Minodora a văzut comentariul acesteia și i-a răspuns.

„Să mă ferească Dumnezeu de asemenea specimene!”

„Decat sa ti etalezi opulența, mai bine ajuta niste copii sau bătrâni în nevoi!”, a scris femeia.

„Nu mi se pare nimic exagerat. Sunt poze foarte frumoase care transmit emoția Paștelui Romanesc. Dacă cineva își decorează casa de Sărbători atât de frumos trebuie neapărat și sa doneze bani ? Ce lume rea/ Mai bine mergi la biserica si asculta un pic ce spune preotul …DOAMNE CATA RAUTATE IN SAPTAMANA MARE 😡😡😡😡/ nu stiu ce opulenta vezi tu ptin niste oua vopsite??😂😂.

Cat de neagra esti in suflet!!!! Daruiesti rautatea din sufletul tau…Ma intreb: „Oare asa esti tu sau esti bolnava?!!/ Daca ti-ai varsat veninul ești mai linistita? Ce urat… poți lua DEX-ul sa vezi ce înseamnă opulenta si pe urma poti vorbi… „opulență s. v. ABUNDENȚĂ. BELȘUG. BOGĂȚIE. ÎMBELȘUGARE. ÎNDESTULARE. PRISOS”, au comentat fanii.

„Te-ai trezit si tuu vorbind??? Cum iti permiti??? De unde iti permiti tu cu mine?? Asa din tupeul tau si din lipsa de educatie pe care o ai???? Sa nuu cumva sa indraznesti sa imi mai scrii!!! Tupeu de 2 lei si caracter 0 !!!! Opulenta cu niste oua colorate… atat te duce capul???? Sa ma fereasca Dumnezeu de asemenea specimene!!! Obraznico!!!”, a fost replica Minodorei. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI