Ministrul dandy care a făcut valuri cu pantofii Louis Vuitton la Brașov. Cât costă o pereche

Eugen Teodorovici, Ministrul Finanțelor s-a prezentat în fața electoratului de la Brașov încălțat cu o pereche de pantofi sport Louis Vuitton.

Teodorovici a fost pe data de 24 martie la Brașov, alături de mai multe nume grele din PSD pentru a le vorbi brașovenilor despre cât de benefică este OUG 114 şi cum va fi aceasta modificată pentru a-i ajuta pe cetăţeni. Însă i-a scăpat un mic detaliu, pantofii.

Astfel, încălțat cu o pereche de pantofi sport Louis Vuitton, Ministrul Finanțelor a sperat că va fi mai convingător în fața alegătorilor, așa că a ales o ținută lejeră, pe care a acesorizat-o cu o pereche de pantofi foarte scumpă.

Teodorovici face furori pe intenet cu pantofii sport Louis Vuitton

Pantofii „Run Away”, de la Louis Vuitton, pe care Ministrul Finanțelor i-a purtat la Brașov, valorează cât două salarii minime pe economie. Așa s-a prezentat Eugen Teodorovici în fața electoratului de la Brașov.

Deși, ministrul a afișat o atitudine încrezătoare și le-a zâmbit brașovenilor, aceștia nu au putut însă, să nu observe modul în care acesta i-a sfidat, prin încălțămintea pe care o purta.

Printre cei prezenţi s-au aflat însă şi fini observatori în ale modei, care n-au putut trece cu vederea încălţămintea ministrului: pantofii sport „Run Away” de la Louis Vuitton, care costă, la reprezentanţă, nu mai puţin de 670 de euro, echivalentul a mai mult de 3.200 de lei, adică vreo două-trei salarii minime nete pe economie sau două salarii medii nete pe economie în domeniile cele mai prost plătite.

În plus, Ministrul Finanțeor a fost însoțit și de câțiva bodyguarzi, care i-au asigurat paza în momentul în care s-a aflat în mijlocul mulțimii de la Brașov.

„Ăl cu părul nins e Eugen Teodorovici, Ministrul Finanțelor iar cei cu cefe groase sunt gorilele lui… Îl apără de dragostea mulțimilor!”, a declarat Oreste Teodorescu.

Sursa: Adevărul
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI