Milionarul român Ioan Neculaie a investit o avere în operațiile estetice. Cum arată acum

Milionarul român Ioan Neculaie a investit o avere în operațiile estetice. Cum arată acum

Ioan Neculaie, fostul patron al FC Brașov se laudă acum cu noi investiții, însă de această dată nu în lumea business-ului, ci… în industria de beauty! Cum arată acum fostul om de afaceri?

Fostul proprietar al companiei Prescon Group, care controla acum câțiva ani producătorul de autocamioane Roman Braşov a invesit o avere în operații estetice pentru că și-a dorit cu ardoare să arate bine.

De la afaceristul corupt, la bătrânul Don Juan cu operații estetice

Ioan Neculaie a trecut printr-o criză economică care i-a slăbit afacerile, a stat în spatele gratiilor vreme de doi ani, iar acum, firește merită un adevărat răsfăț! De aici și decizia de a dedica resurse financiare unor operații estetice absolut costisitoare.

Bărbatul învârstă de 62 de ani şi-a injectat botox pentru a scăpa de riduri, şi-a vopsit părul şi şi-a lăsat barba să crească, potrivit adevărul.ro.

Cu noua înfăţişare nu mai seamănă deloc cu bărbatul din urmă cu doi ani. El s-a pozat de curând, iar imaginea a ajuns pe reţelele de socializare.Diferența dintre modul în care arăta înainte și cel în care arată acum este uriașă!

Ioan Neculaie înainte și după operațiile estetice.
Ioan Neculaie înainte și după operațiile estetice.

Ioan Neculaie a ieşit din închisoare în vara anului 2018, după 6 luni petrecute după gratii pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor. Fostul patron al FC Braşov a folosit arma pentru a trage în cauciucurile maşinii.

Ioan Neculaie a mai fost cercetat pentru două infracţiuni de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani. Anchetatorii au stabilit că, în perioada martie 2013 – mai 2015, în calitate de acţionar majoritar la SC ICIM S.A. Braşov şi SC Fotbal Club Braşov S.A., el s-a asociat cu Stelian Florin Păunescu (director economic în cadrul grupurilor de firme Prescon SA şi Roman SA şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al ICIM Braşov şi FC Braşov) şi cu Corina Eugenia Slăvilă (jurist în cadrul grupului de firme controlate de Neculaie).