Milionarul Cornel Tăbăcaru, despre problemele apărute după vaccinarea anti-Covid-19: „Mătușa mea e internată cu miocardită după cea de-a doua doză”

Milionarul Cornel Tăbăcaru, despre problemele apărute după vaccinarea anti-Covid-19: „Mătușa mea e internată cu miocardită după cea de-a doua doză”
Matușa lui Cornel Tăbăcaru a făcut miocardită după doza de rapel

Cunoscutul milionar Cornel Tăbăcaru a vorbit despre situația cu care familia sa se confruntă după ce mătușa sa a făcut doza de rapel cu un vaccin anti-Covid-19. Potrivit acestuia, femeia a început să se simtă rău și să acuze stări de oboseală, care până acum îi erau străine. În urma unui consult medical de urgență, femeia a descoperit că a suferit miocardită, moment în care medicii au intervenit imediat pentru a o stabiliza.

Ce simptome a avut după doza de rapel

Buzoianul Cornel Tăbăcaru este unul dintre cei mai bogați români, el fiind supranumit și părintele dozatoarelor TEC, datorită faptului că a adus acest tip de suc în România. Invitat recent într-o intervenție în cadrul emisiunii „Subiectiv”, omul de afaceri a povestit cum a dezvoltat mătușa sa, în vârstă de 88 de ani, miocardită după ce s-a vaccinat anti-Covid-19 cu doza de rapel produsă de compania Moderna.

Potrivit acestuia, starea de sănătate a mătușii sale era una foarte bune, nefiind afecatată de vârsta înaintată pe care o are. Din păcate, la scurt timp după vaccin, femeia a început să obosească foarte repede și să acuze stări de rău. Pentru a afla de unde provin aceste stări, Cornel Tăbăcaru a apelat chiar li la medicul român din Vas Vegas, Ion Alexie.

„Ne-am trezit că o mătușă de a mea care a făcut primul vaccin, vreo două zile a fost așa mai amețită. Chiar dacă are 88 de ani arată ca o floricică (…) A venit să facă rapelul. Prima zi, aoleu mi-e rău, a doua zi, aoleu mi-e rău, oboseală, ea care se plimba cu cățelușul.

După șase pași obosea. Eu l-am sunat pe doctorul Ion Alexie (n.r. medic român în Las Vegas) și ne-a spus să mergem cu ea la spital. S-a dus la spital și au găsit-o cu miocardită. I-au făcut repede analizele, o scădere de hemoglobină.

Eu nu mă pricep, doctorii de acolo se pricep. Au pus-o pe transfuzie de sânge și a stat verișoara mea toată noaptea lângă ea, până azi dimineața la 6″, a povestit milionarul,  duminică seara, la Antena3.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI