12 mai 2023 | 12:30

Mihai Trăistariu dă de pământ cu alegerea pentru Eurovision: ‘Varză, showul a fost 15 euro’. Ce propunere are: ‘Așa e în Suedia’ EXCLUSIV

Monden
Mihai Trăistariu dă de pământ cu alegerea pentru Eurovision: ‘Varză, showul a fost 15 euro’. Ce propunere are: ‘Așa e în Suedia’ EXCLUSIV
Mihai Traistariu da de pamant cu alegerea pentru Eurovision

După Tavi Colen și Marcel Pavel, Mihai Trăistariu și-a exprimat indignarea față de organizarea competiției Eurovision 2023, după ce reprezentantul României, Theodor Andrei, a ratat calificarea în marea finală a concursului ce va avea loc sâmbătă, 13 mai, în Marea Britanie. Ce a declarat fostul solist de la Valahia despre sumele uriașe care s-au investit în acest proiect.

Cum a desființat Mihai Trăistariu juriul de la Eurovision România

România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023 de sâmbătă, 13 mai, subiect controversat ce a stârnit revoltă în mediul online, atât în rândul artiștilor, cât și în rândul internauților.

Cântărețul Mihai Trăistariu, cel care a urcat România pe locul 4 în clasamentul finalei la Eurovision 2006, și-a exprimat indignarea față de alegerea piesei care ne-a reprezentat țara la prestigiosul concurs.

„Citeam ieri că showul României a costat 115.000 de euro. Hai să fim serioși. 115.000 de euro și ce a făcut, a venit și a cântat la chitara pe care o avea acasă, deci nu a dat bani pe ea și la final, pentru 10 secunde, l-a mânjit pe piept prietena lui. Ce a costat atâția bani?

Asta e problema mea. 300.000 de euro a fost toată participarea, adică delegația și hoteluri, poate 15 euro a costat showul.

Merită să participăm pentru că România a fost pe vremuri în frunte și am fost aproape de a câștiga și eu, și Luminița Anghel, și Paula Selling, cele mai bune rezultate, deci se poate.

Dar trebuie trimise voci foarte bune, spectaculoase și să nu mai fie jurii corupte. (…)Nicio vedetă în concurs, au fost numai copii. Când aduci numai copii, iată ce a ieșit. Cine să iasă?

Băiatul ăsta Theodor Andrei a fost cel mai potrivit, că eram în sală acolo, am fost invitat, dar era varză, am zis de atunci, România nu se califică, nu aveai ce să alegi.

Am fost în juriu de două ori și la juriul românesc nu vă zic câte telefoane am primit, le-am zis că nu fac măgării. Dacă eu am primit telefon, înseamnă că toți au fost apelați mereu.(…)

Trebuie desființat total juriul, doar votul publicului, dar făcut cu cap. Nu să-și cumpere lumea cartele cum se mai întâmplă în alte țări.”, ne-a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și Tavi Colen desființează Eurovisionul după eșecul României: „Nu mai există! Ca atare, nu mă mai interesează așa ceva!” EXCLUSIV

„El este talentat, dar piesa a fost o tâmpenie!”

Mihai Trăistariu a propus un sistem de votare precum se practică în Suedia. Cântărețul a lăudat veleitățile artistice ale lui Theodor Andrei, însă susține că melodia aleasă pentru a reprezenta România ar fi fost neinspirată.

„Să fie lăsat un singur vot de pe un telefon, nu de pe o cartelă, ci o serie de telefon. Se înregistrează seria telefonului, merge chestia asta. Ai 50-100 de prieteni, dar atât, nu mii de voturi.

În Suedia se face așa, au votat un milion de oameni, dar cel mai bun câștigă, a luat Loreen. Trebuie lăsat cu votul publicului, dar să nu voteze mama 70 de voturi și alți prieteni tot așa.

Asta nu e relevant, dar cu un singur vot de pe un singur telefon e altceva. Se va alege cea mai bună piesă, el este talentat, dar piesa a fost o tâmpenie.”, ne-a completat solistul.

Citește și Eurovision 2023. Theodor Andrei a ratat calificarea în finală. Care sunt țările clasate pe primele 10 locuri

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro