07 sept. 2023 | 19:14

Mihai Stoica, atac dur la unul dintre selecționeri. Ce l-a enervat: ”E sfidare la adresa bunului simț”

Sport
Mihai Stoica, atac dur la unul dintre selecționeri. Ce l-a enervat: ”E sfidare la adresa bunului simț”
Mihai Stoica l-a atacat pe selecționerul U21.

Conflictul dintre FCSB și selecționerul U21 continuă. Mihai Stoica. președintele Consiliului de Administrație al roș-albaștrilor, a lansat un atac dur din cauza neconvocării lui Octavian Popescu la naționala de tineret. Și fotbalistul s-a arătat deranjat de acest lucru.

Ce a spus Mihai Stoica despre selecționer

Tavi Popescu nu face parte din lotul României U21 pentru meciul cu Albania, din preliminariile pentru Euro 2025, ceea ce l-a făcut pe jucător să-l critice pe selecționerul Daniel Pancu și spună că îl deranjează acest lucru. ”Știu că are ceva cu mine, dar nu știu cu ce i-am greșit”, a spus vedeta FCSB-ului, după meciul cu Universitatea Craiova în care a oferit două pase decisive.

Daniel Pancu a fost nevoit să cheme un alt jucător la lot, după accidentarea lui Ștefan Baiaram, iar alegerea lui a fost pe Marian Danciu. Decizia selecționerului echipei de tineret l-a înfuriat la maxim pe Mihai Stoica și l-a pus la zid pe acesta, considerând că i s-a făcut o altă nedreptate lui Octavian Popescu.

Mihai Stoica, atac dur la unul dintre selecționeri. Ce l-a enervat: ”E sfidare la adresa bunului simț”

Octavian Ppescu joacă la FCSB.

 

”Să nu-l iei pe Octavian Popescu la U21 pentru că te-ai grăbit cu convocările și n-ai așteptat derby-ul de clasament (adică locul 1 vs locul 2) este oarecum de înțeles.

Să comentezi – în calitate de selecționer – această neconvocare ca un ziarist anti-FCSB sau chibiț din Cișmigiu / IOR / Parcul cu Platani este și nu este de înțeles (dar, din moment ce la FRF toată lumea pare a fi de acord cu așa ceva, probabil că asta e direcția pe acolo).

Citește și: De ce a ratat favoritul lui Gigi Becali transferul în Spania. „Mbappe dacă intră la Tavi Popescu îl bagă în programul RABLA”

Să fii obligat să renunți la Baiaram și, în urma evoluțiilor jucătorilor U21, să-l ignori din nou pe unul dintre cei doi fotbaliști care au înclinat (cam tare) balanța în FCSB – Univ. Craiova și să-l convoci pe Danciu, pare a fi sfidare. Nu doar la adresa noastră, ci și a bunului simț.

P.S. Dacă am dus-o prea departe cu unele ironii, sunt tentat să prezint scuze. Sunt curios dacă din partea cealaltă există tentația asta. Sau e totul OK”, a scris Mihai Stoica pe contul de Facebook.

Gigi Becali, de partea lui Daniel Pancu

De partea cealaltă, Gigi Becali îi dă dreptate lui Daniel Pancu pentru faptul că nu l-a chemat la lot pe Octavian Popescu și i-a transmis jucătorului că nu  a demonstrat nimic pîâă acum și că ar trebui să muncească mai mult.

”El trebuie să-și vadă de treaba lui, nu să dea declarații împotriva antrenorului. Niciodată. De abia i-au ieșit puțin mucii pe la nas, puf, barba și gata, vorbește.

Tu vezi-ți, mă, de treaba ta, joacă fotbal că văd că în loc să crești, scazi. Nu există jucător care are valoare și care să nu fie chemat de selecționer”, a tunat finanțatorul FCSB.

Citește și: Gigi Becali îl distruge pe Edi Iordănescu. „Are minte întunecată”. De ce s-a supărat patronul FCSB – VIDEO

Replica lui Daniel Pancu pentru Tavi Popescu

După ce a fost acuzat de Octavian Popescu pentru că nu l-a convocat la lot, selecționerul Daniel Pancu i-a dat replica vedetei FCSB-ului și a exlicat că nu are nimic personal cu el, doar că fotbalistul roș-albaștrilor nu a meritat să fie prezent la acțiunea naționalei.

El a zis că am ceva cu el. Doamne ferește! În meseria asta sunt exact ca doctorii care depun jurământul, sunt obligat să fiu imparțial. Dimpotrivă, iubesc jucătorii cu asemenea talent. (…)

Am fost personal să-l văd la FCSB cu Iași, când a fost un pasager, un trecător, a făcut o plimbare timp de o repriză pe teren, la meciul de la Arad privea cum adversarii finalizau și chiar marcau golurile victoriei”, a fost replica lui Daniel Pancu pentru Tavi Popescu.

Citește și: Ce echipă a oferit două milioane de euro pentru unul dintre favoriții lui Gigi Becali. Presa din Belgia, anunț de ultimă oră

România U21 începe campania de calificare la următorul turneu final la nivel U21, Campionatul European din 2025. Naționala lui Daniel Pancu face parte din grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Ce fac Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, de Paște: „Nu putem să...”
Click.ro
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Digi24
Xi își reorganizează armata. Liderul de la Beijing vrea mai mult control și strategii pentru „războiul inteligent” modern
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
Capital.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Doliu în PRESA din ROMÂNIA! A murit CRISTIAN...
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să își pună un român din Buzău pe acoperișul casei, fără pic de reținere! Ce s-a aflat despre locuitorii din zonă
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro