Mihai Mitoșeru, pus să aleagă între noua iubită și fosta soție. Ce a făcut Noemi după divorț

de: Ana Chivu
17 06. 2020

Mihai Mitoșeru, între ciocan și nicovală! Tocmai când apele s-au liniștit și acesta iubește din nou, după o dezamăgire cruntă în relația trecută, acum întâmpină probleme pe partea amoroasă. Ce a făcut Naomi după divorț?

Mihai Mitoșeru, între iubită și fosta soție

Getsul fostei soții a lui Mihai Mitoșeru îi pune bețe-n roate și îi stă clar în calea fericirii sale. Fostul prezentator de la „Se strigă darul” a ieșit recent dintr-o relație lungă, iar deși fanii lui credeau că va ajunge cu mult mai târziu să prindă curaj să mai creadă în iubire, inevitabilul s-a întâmplat mai repede decât ar fi putut cineva să prevadă. Acesta iubește din nou, dar se pare că orice ar face mereu apar mici inconveniente ca el să fie fericit până la capăt.

Acum, bărbatul se află într-un triunghi amoros în toată gloria. Mitoșeru și Noemi au divorțat la scurt timp după ce au decis să-și unească destinele. După ce nunta lor a fost amânată ani la rând, au decis să facă pasul cel mare, dar din păcate nu a mers. În luna octombrie a lui 2019 au divorțat de comun acord. Toată lumea a sperat la o împăcare, dar nu mai era cale de întoarcere….până acum.

Mihai Mitoșeru și fosta soție

Naomi a revenit la sentimente

La opt luni de atunci, situația nu mai stă deloc la fel. Mitoșeru nu mai suferă, a renunțat la lacrimi și-și trăiește povestea de început de drum cu o altă domnișoară frumoasă. Naomi nu părea afectată foarte mult la început de separarea parcă bruscă, dând impresia că avea decizia aceasta în minte de mai mult timp.

Acum, însă, lucrurile s-au schimbat total. Surse din cercurile celor doi au declarat pentru spynews.ro că fosta soție și-a dat seama ce a pierdut și îl vrea înapoi pe Mihai. Din păcate pentru Naomi, că a revenit la sentimente nu e suficient, pentru că nu-l va lua pe bărbat de unde l-a lăsat, ci din brațele Denisei, noua amoreză.