Mihai Mărgineanu, la Gospodar fără Pereche, pe PRO TV. Ce va face acolo, după Las Fierbinți

Mihai Mărgineanu, la Gospodar fără Pereche, pe PRO TV. Ce va face acolo, după  Las Fierbinți
Mihai Mărgineanu, la Gospodar fără Pereche, pe PRO TV. Ce va face acolo, după Las Fierbinți

Mâine seară, de la ora 21:30, Geanina Ilieș continuă aventura alături de gospodarii fără pereche. După ce băieții au reușit săptămâna trecută să schimbe câteva vorbe cu fetele, mâine seara, Geanina le va pune la dispoziție toate condițiile pentru a le cunoaște cât mai bine pe fete – o adevărată petrecere.

Mihai Mărgineanu, la Gospodar fără Pereche, pe PRO TV

Mâine seară, de la ora 21:30 Mihai Mărgineanu și Tibi Scobiola vor întreține atmosfera! Cei mai hotărâți gospodari nu vor sta pe gânduri și le vor arăta fetelor că nu au greșit atunci când s-au înscris pentru ei. Unii dansează breakdance, în timp ce alții au fură cât mai multe săruturi. Lupta pentru inimile gospodarilor va fi aprigă, iar fetele vor ajunge să-și arunce cuvinte grele pentru a nu pierde atenția băieților: „Ai greșit ograda, fata mea”, „Las-o că e disperată, săraca”, vor fi câteva dintre replicile acide ale domnișoarelor. Cum vor reacționa gospodarii, vedem mâine seară.

Ce va face acolo, după Las Fierbinți

Mihai Mărgineanu, la Gospodar fără Pereche, pe PRO TV. Ce va face acolo, după  Las Fierbinți
Mihai Mărgineanu, la Gospodar fără Pereche, pe PRO TV. Ce va face acolo, după Las Fierbinți (FOTO: PRO TV)

După petrecere urmează ca băieții să aleagă pe cine vor lua cu ei acasă. Dacă unele fete vor fi surprinse că sunt printre favorite, altele se vor supărat că nu sunt prima opțiune: „Nu m-am gândit nicio secundă că o să fiu eliminată, dar m-am așteptat să fiu prima nominalizată”, va spune una dintre fete. Unii gospodari vor pleca acasă cu maximul de fete: trei, alții se vor mulțumi cu două, dar este și un fermier care s-a îndrăgostit. Totuși, ce gospodar va pleca acasă singur și va rămâne fără pereche, aflăm joi, de la 21:30, numai la PRO TV.

Așa că, mâine seară, îi veți putea vedea pe Mihai Mărgineanu și Tibi Scobiola cântându-le perechilor de tineri gospodari și ale lor, posibile, viitoare soții, așa cum numai ei știu să o facă. Rămâne să0i urmăriți și voi, ca mai apoi să vă dați cu părerea.