Mihai Gâdea rupe tăcerea despre absența de la Antena 3! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el și emisiunea lui

de: Andrei Simion
29 08. 2020

Mihai Gâdea a fost marele absent din grila de programe ale Antenei 3 în ultima lună. Iar acest lucru a lăsat loc de foarte multe speculații, mai ales că vorbim despre cel mai urmărit om al postului. Gâdea este CEO al companiei media, iar emisiunea sa, Sinteza Zilei, are cele mai mari audiențe. Iar oamenii nu sunt obișnuiți ca el să lipsească atât de mult timp de pe micile ecrane.

Mihai Gâdea a avut motive de sărbătoare în august! A serbat majoratul fiicei sale, dar și ziua de naștere a soției

Inevitabil, speculațiile au început să apară în legătură cu absența lui Gâdea. S-a vorbit inclusiv despre unele discuții mai aprinse pe care vedeta TV le-ar fi avut cu patronii postului. Ceea ce ar fi dus la decizia ca prezentatorul emisiunii Sinteza Zilei să facă o pauză și să nu mai apară la Antena 3. Cel puțin pentru o perioadă. Sute de întrebări legate de colaborarea dintre Mihai Gâdea și Antena 3 au fost lansate pe platformele online. Astfel că vedeta televiziunii și-a făcut timp pentru a transmite un mesaj prin care să îi liniștească. Nu este vorba despre nicio ceartă, ci doar despre o perioadă de concediu.

„Luni, 31 august, ultima zi de vară. Dar, oare va fi și ultima zi a cabinetului Orban? Indiferent dacă pică sau nu Guvernul, nu contează cine pleacă! Contează cine vine! Mihai Gâdea revine în ziua moțiunii în fața națiunii. De la ora 21.00, la Sinteza zilei”, a fost anunțul făcut de Antena 3.

Pentru familia lui Mihai Gâdea, luna august a fost una plină de evenimente importante. Cel mai important dintre ele a fost aniversarea Karinei Maisha, fiica prezentatorului de la Antena 3. Aceasta și-a sărbătorit majoratul, iar tatăl său nu putea să piardă nici măcar o secundă din acest eveniment. În plus, a fost și ziua de naștere a soției lui Mihai Gâdea, Agatha Kundri.

După ce și-a încărcat bateriile alături de familie, Gâdea va avea o perioadă plină din punct de vedere profesional. Pentru că în următoarele luni sunt programate atât alegerile locale, cât și cele parlamentare.