Mihai Constantinescu a suferit un nou stop cardio-respirator. În ce stare se află acum

de: Andrei Simion
03 06. 2019

Mihai Constantinescu, noi probleme de sănătate! Artistul a suferit recent al treilea stop cardio-respirator. Cunoscutul compozitor este internat la Spitalul Floreasca de mai bine de trei săptămâni, iar familia și apropiații se roagă pentru o minune pentru ca acesta să-și revină.

Mihai Constantinescu a suferit al treilea stop cardio-respirator

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, se află la Spitalul Floreasca de trei săptămâni. Familia și fanii se roagă pentru ca starea de sănătate a vedetei să se îmbunătățească. Din fericire, medicii au reușit să îl readucă la viață pe Constantinescu și pentru a treia oară. Simona Secrier, soția sa, dorește discreție în privința evoluției problemelor cântărețului.

De asemenea, aceasta a lăsat un mesaj pe un site de socializare, pentru fanii artistului, în care le-a cerut să se roage pentru însănătoșirea sa. Nu suntem singuri niciodată… Întotdeauna suntem cu Dumnezeu ?❤️”, a fost mesajul unei internaute. “… Te rog din inimă să nu mă sperii!!! ?????? Să nu-l deconecteze medicii de la aparate sub nicio formă!!! Offff, Dumnezeule!!! ?????”, a mai spus o alta, în comentarii.

Mihai Constantinescu a sferi al treilea stop cardio-respirator

Mihai Constantinescu luptă pentru viața lui

Iubitul compozitor și interpret se luptă de trei săptămâni pentru viața sa. Din păcate, recent, a suferit un al treilea stop cardio-respirator. Simona Secrier, soția sa, a mărturisit faptul că medicii sunt rezervați în ceea ce-l privește pe artist, astfel că nici ea nu are la cunoștință multe detalii. „Situaţia este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper şi mă rog”, a spus Simona Secrier.

Se pare că medicii i-ar fi transmis soției că Mihai Constantinescu are șanse foarte mici de supraviețuire, propunându-i să-l deconecteze de la aparate. Simona Secrier a refuzat din start această opțiune, conform RTV. Cu toate că inima sa funcționează, starea în care se află creierul artistului lasă de dorit, din cauza faptului că a stat minute în șir fără oxigen, în timpul resuscitării medicilor.