Mihai Bendeac, video revoltător pe Youtube. Cum a putut să râdă de mărturia unei fete violate

de: Alexandra Chivu
10 06. 2020

Pe fondul mișcării publice de dezgust construită de vloggerul Colo care a instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, a ieșit la lumină un video cu Mihai Bendeac, din 2015, în care ia peste picior, printre răsete, mărturia unei fete violate. Actorul a considerat că o tentativă de viol este amuzantă. Nu știm dacă pentru că personajul principal era Ana Maria Mocanu, fostă asistentă TV, ori poate că drama stârnește râsete, cert este că filmarea arată o atitudine zeflemitoare.

Mihai Bendeac a râs de mărturia unei fete violate

Ana Maria Mocanu, fostă asitentă TV, a rememorat momentele de panică trăite în liceu, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars din 2015. La un pas să fie victima unui viol, aceasta și-a spus drama care a marcat-o.

„Eu ştiindu-l din liceu, aveam oarece încredere în el. Nu m-a dus acasă, a oprit maşina şi a început să fie foarte violent cu mine şi verbal şi fizic. A fost cel mai greu moment din viaţa mea. Nu aş vrea să treacă nimeni prin aşa ceva. M-a bruscat, eu am început să plâng. Am reuşit să scap. Mi-a fost mult timp teamă să mai merg la liceu”, spunea fosta asistentă TV în 2015.

„Sunt rău, nu mai vreau să fiu rău”

Tot în acel an, Mihai Bendeac a găsit un articol scris în urma apariției dansatoarei la TV și l-a comentat. Filmarea a fost publicată pe contul personal de Youtube.

„Ana Maria Mocanu a fost violată. Bă, nasol. Ana Maria Mocanu fiind o făptură, o fată, asistentă TV, nu știu”, continuă el lectura articolului. „Recunosc că eram mai naivă. Ăsta e pe sistemul mă împiedic des”, o ironizează acesta.  „A fost cel mai greu moment din viața mea și nu aș vrea să treacă nimeni prin așa ceva”, relatează Ana. “De ce îmi vine mie să completez acuma: și mai ales pentru suma aia?!”, spune Bendeac. “Sunt rău, nu mai vreau să fiu rău”, continuă el.