Mihai Bendeac își vinde mașina de suflet. Câți bani a băgat în ea pentru a o modifica

Mihai Bendeac își vinde mașina de suflet. Câți bani a băgat în ea pentru a o modifica
Mihai Bendeac își vinde mașina de suflet. Câți bani a băgat în ea pentru a o modifica

Mihai Bendeac și-a scos la vânzare mașina la un preț modest. Anunțul este, însă, cel care a atras atenția internauților.

Mihai Bendeac își vinde mașina de suflet

Tatăl lui Mihai Bendeac i-a scos la vânzare actorului mașina cu care a circulat în ultimii 10 ani. Bolidul portocaliu este celebru, iar asta pentru că Bendeac a făcut aici multe filmulețe și fotografii  postate pe internet.

Mașina lui Mihai Bendeac este un Land Rover Discovery fabricat în 2006 și înainte să fie al lui a aparținut regizorului Dan Chișu.

Iată cum sună anunțul:

”Colantată la exterior, interior de piele alcantara bicolor, inclusiv planșa de bord și plafonul, device navigație audio-video, schimbat consumabilele în această lună. Jante și cauciucuri iarnă/vară. Este o mașină cunoscută în trafic și mass media” – așa sună anunțul postat de tatăl lui Mihai Bendeac pe un cunsocut site de profil.

Mașina are la word 184.000 de kilometri și a fost scoasă la vânzare cu 8300 de euro, negociabil.

”Familia mea s-a decis și a pus și un anunț pe Internet în acest sens. Au decis să vindem Land Rover-ul pe care eu l-am condus în ultimii 10 ani de zile.

Eu n-am fost în stare să mă leg de o femeie dar m-am legat de o mașină. Toți membrii familiei sunt de acord cu această vânzare în afară de mine. Singura șansă pe care o am este să încerc să câștig membrii familiei unul câte unul, orice ar însemna asta.

Pe taică-meu n-am cum să-l câștig pentru că el se duce până la capăt în treaba asta că vindem mașina, vindem mașina…

La maică-mea simt că se poate mișca ceva”, a povestit Mihai Bendeac într-un live pe contul lui de socializare.

Mihai Bendeac și-a cumpărat mașina de la Dan Chișu

Actorul a încercat de câteva ori să își schimbe mașina. El a și cumpărat două mașini marca Mercedes, cu care nu s-a obișnuit, așa că fiecare dintre ele au fost duse înapoi la reprezentanță, pentru că Bendeac nu s-a putut obișnui cu o altă mașină. În plus, el a băgat 10.000 de euro în modificarea bolidului. 

El a povestit cum și-a cumpărat mașina de la Dan Chișu.

 ”Am mers la el să iau mașina, cheile și talonul. Din vorbă în vorbă, văd eu în living, printre alte obiecte de anticariat, un fel de foarfecă ciudată și zic: ”Ce e asta?”

La care Dan, jur că nu vă mint, zice: ”Dacă ghicești din 10 încercări îți dau mașina gratis”. Băi, faza e că nu glumea. Era pe bune! Dacă ghiceam, aș fi câștigat un Land Rover Discovery. N-am ghicit!”, a povestit la vremea respectivă Mihai Bendeac.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI