Mihaela Rădulescu, imaginea hot care i-a stârnit pe fani. ”Locul unde mă simt în siguranță!”

de: Năstase Mirabela
12 03. 2020

Mihaela Rădulescu a postat o imagine pe Instagram cât se poate de hot. Aceasta s-a fotografiat într-o ținută atrăgătoare, în elicopter. Cine era pilotul, ei bine, iubitul ei, Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu, imaginea hot care i-a stârnit pe fani

Mihaela Rădulescu are spiritul de aventură în sânge, iar asta o demonstrează în nenumărate ocazii. De data aceasta, Mihaela Rădulescu s-a fotografiat în elicopter. ”Locul în care mă simt în siguranță”, a scris Mihaela Rădulescu în descrierea imginii. ”Where I feel safe.. … #helicopter @therealfelixbaumgartner #pilot @redbull @theflyingbulls #luckyme”.

Revine la ”Ferma”

Mihaela Rădulescu se întoarce la cârma emisiunii ”Ferma- un nou început”. Aceasta a bătut din nou palma cu PRO TV, pentru o nouă ediție. Cristi Bozgan, specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme, va fi din nou mâna ei dreaptă. Cei dou au amintiri memorabile de la ediția trecută, filmată în Munții Semenic, pe ger. Reamintim că de data aceasta, sediul va fi într-o fermă din apropierea Bucureștiului, iar competiția se va desfășura primăvara, timp de trei luni. Mihaela Rădulescu este stabilită de zece ani la Monaco, dar va fi nevoită să renunțe la lux și să se adapteze la condițiile modeste, puse la dispoziție de producători.

”Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel (n.r.- în valoare de peste 5.000 de euro), o rochie Balmain din caşmir, pe care au luat-o cameristele din greşeală la spălat şi din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febră  42, ceva ce n-am avut în viaţa mea, dar, iată, adun poveşti de spus la gura sobei. Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu. O ţin pe mămăligă şi păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”, declara Mihaela Rădulescu, în 2019, pentru perfecte.ro.