08 aug. 2024 | 09:30

Mihaela Cambei, încă o româncă între agonie și extaz! Ce medalie se aștepta să ia la Olimpiada de la Paris: ”Eram aproape!”

Sport
Mihaela Cambei, încă o româncă între agonie și extaz! Ce medalie se aștepta să ia la Olimpiada de la Paris: ”Eram aproape!”
Mihaela Cambei, despre ce inseamna munca din spatele unei medalii

Într-o competiție deosebit de intensă la Jocurile Olimpice de la Paris, Mihaela Cambei a reușit să aducă a opta medalie pentru România, obținând argintul în cadrul competiției de haltere. Performanța sa a fost cu atât mai impresionantă având în vedere că sportiva a concurat cu o accidentare serioasă. Imediat după ce a fost pe podium, Cambei a oferit un interviu emoționant în care a dezvăluit ce înseamnă cu adevărat succesul și sacrificiul în sportul de performanță.

Mihaela Cambei, primul interviu după ce a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice 2024

După obținerea medalei de argint, Mihaela Cambei a împărtășit cu sinceritate emoțiile sale.

„Mă simt foarte bine, am emoții pentru că am terminat competiția pe doi. Eu speram, sincer, la bronz. Este peste așteptările mele și ale tuturor”, a spus ea, aducând în discuție costurile reale ale succesului.

Sportiva a explicat că medalia sa de argint a fost obținută după doi ani de muncă intensă, marcată de multe răni, plânsete și accidentări.

”Am ridicat tone, foarte multe tone în fiecare zi, iar pentru această medalie este o muncă de doi ani de zile în care sunt foarte multe răni, foarte multe plânsete, accidentări. Fericirea aia de 2-3 secunde de pe podium costă cam atât”, a subliniat sportiva.

”Sunt foarte mândră și mulțumită că am reușit să iau această medalie”

Deși a fost foarte aproape de aur, Mihaela Cambei a exprimat mândria și satisfacția că a reușit să urce pe podium.

”Eram aproape de aur, așa este, dar eu sunt foarte mândră și mulțumită că am reușit să iau această medalie. Înseamnă enorm pentru mine.

Cum v-am zis mai devreme, eu mă așteptam la bronz. (n.r. – Pentru tine argintul ăsta e de aur?) Clar este de aur și înseamnă cam toată cariera mea”, a declarat sportiva.

Mihaela Cambei a menționat că, pentru ea, importanța medaliei nu este dată de culoare, ci de momentul în care reușește să urce pe podium.

Citește și Mihaela Cambei aduce a opta medalie pentru România la Jocurile Olimpice. Britanicii au fost impresionați de prestația româncei. Cum au numit-o!

Sportiva a fost lăudată de jurnaliștii străini

Internațional, performanța Mihaelei Cambei a fost recunoscută și apreciată. Cei de la BBC au subliniat că, în ciuda impresionantului rezultat al Mihaelei, medalia de aur a fost câștigată de Hou Zhihui din China, care a stabilit un nou record olimpic cu 117 kg ridicați la ultima încercare.

”Românca Mihaela Cambei a ridicat în total 205 kg și a trebuit să se mulțumească cu medalia de argint”, au scris cei de la BBC.

De asemenea, site-ul oficial al Jocurilor Olimpice a evidențiat performanța Mihaelei Cambei, menționând că, deși a ridicat 205 kg, Hou Zhihui a înregistrat 206 kg, stabilind astfel un nou record olimpic.

Citește și Decizia luată de Sabrina Voinea imediat ce a ajuns în țară. Ce spune despre retragerea din gimnastică după umilința de la Jocurile Olimpice!

Digisport.ro
N-a suportat umilința! Decizia luată de selecționerul naționalei din Kosovo, imediat după 0-3 cu România
Stirile PROTV
Descoperirea năucitoare făcută de angajatul unei companii din Roman, care lucra la banda de procesare a sfeclei de zahăr
PlaySport
Aroganță uriașă a milionarilor Dedeman! Frații Pavăl au cumpărat un hotel de lux în Albii Elvețieni. Imagini fantastice cu proprietatea veche de 150 de ani
Ego.ro
Era cea mai frumoasă femeie din România. Cum a ajuns să arate azi...
ProActual
Cum se pronunță corect Leicester. Puțină lume știe, mulți rostesc greșit
EVZ.ro
E posibilă o împăcare între William și Harry? Ce spun experții regali
Spynews.ro
Imaginile cu bătaia dintre Ionel Ganea și vecinul său! Fostul atacant l-a agresat și pe bărbatul care a filmat cearta | VIDEO
PRO TV
După ce și-a șocat fanii cu dinții lui putreziți, Johnny Depp a dezvăluit noua lui dantură! Cum poate să arate acum actorul
Adevarul
Experiența „spirituală” trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord: „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!”
BZI.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Sport.ro
FOTO Imaginile "interzise" cu Ivana Knoll, într-un costum de baie aproape inexistent. Fanii au reacționat imediat
Viva.ro
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Denise Rifai fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Fanii abia au recunoscut-o în fotografia de la plajă
Parteneri
Drum lin, campioana noastra! Astăzi, ne luăm rămas bun de la una dintre cele mai emblematice figuri ale gimnasticii românești
Redactia.ro
Cum să îngrijești pomii fructiferi toamna. Cu ce trebuie să-i stropești după ce ai cules fructele. Cel mai eficient tratament pentru o recoltă bogată
Click.ro
Câți soldați a pierdut Rusia în regiunea Kursk. Zelenski: „Putin și-a arătat adevăratul scop”
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Toată în ROZ, la 56 de ani! Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, apariție de senzație! FOTO
Unica.ro
Ce avere a reușit să strângă Laurence Fishburne. Morpheus din Matrix are zeci de milioane de dolari
EVZ.ro
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Dosar penal, fără să știe că au făcut accident. Șoferii care trebuie să oprească și să cheme Poliția
Capital.ro
Gestul făcut de Ben Affleck, la prima întâlnire cu J.Lo, după ce și-au anunțat divorțul: „O tortură pentru ea”
Avantaje
Tot ce trebuie să știi despre NOUA LEGE A PENSIILOR
Mediaflux
Imaginile cu bătaia dintre Ionel Ganea și vecinul său! Fostul atacant l-a agresat și pe bărbatul care a filmat cearta | VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
„Poarta către iad” a început să se mărească și oamenii de știință urmăresc fenomenul! Ce s-a descoperit despre acest loc
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro