Microbuz, implicat într-un accident grav în Iași. 6 victime au fost raportate până la ora actuală

Microbuz, implicat într-un accident grav în Iași. 6 victime au fost raportate până la ora actuală
Accident teribil în județul Iași

Un nou accident a fost raportat astăzi pe șoselele din România. Un microbuz a fost implicat într-o situație gravă, în urma căreia au rezultat și 6 victime. Accidentul rutier s-a produs în județul Iași și, potrivit primelor informații, a implicat un microbuz și un autoturism.

Accident grav în Iași, după ce un microbuz și un autoturism s-au ciocnit

După ce, în urmă cu doar câteva ore, un accident important era raportat de centrul Info Trafic în Capitală, un incident periculos a fost semnalat pe o șosea din județul Iași. Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit în satul Satu Nou, comuna Schitu Duca, județul Iași.

Potrivit primelor informații, accidentul ar fi implicat două mașini și 6 persoane, fiecare dintre vehicule transportând la momentul întâmplării câte trei persoane în interiorul mașinii. De asemenea, în urma accidentul raportat în urmă cu scurt timp, au fost raportate 6 victime, dintre care și o persoană încarcerată.

Ce spun martorii despre momentul impactului

Echipele de intervenție au intervinenit cu o autospecială de intervenție și stingere, care dispune și de modul de descarcerare. Oamenii legii au ajuns la locul accidentului și cu o autospecială pentru victime multiple și o ambulanță de tip C de la SAJ Iași, precum și  o echipă de la Poliția Rutieră, Poliția Criminalistică și o motocicletă SMURD.

Potrivit martorilor, citați de bzi.ro, mașina a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de microbuz. În urma impactului, acul vitezometrului s-a blocat la valoarea de 100 km/h. Traficul în zonă este îngreunat din pricina incidentului.

Știre în curs de actualizare